Защо да изберем фирма Коледжиков?

Публикувано: 2021-08-09 09:54:21
Категории: Градинска техника Rss feed , Полезни съвети и ревюта Rss feed

Предимства

Когато стане дума за предимства, повечето търговци биха започнали с това да описват качеството на своите продукти, тяхната полза, ниските цени, богатия асортимент и т.н. Не и ние. За фирма Коледжиков истинско предимство на пазара е, когато знаеш какво правиш и как да го постигнеш

Уверени сме в способностите си да ви предложим продукти и услуги, които отговарят максимално на вашите очаквания. Тази увереност се основава на бизнес, граден с вещина, грижа за клиента и поглед в бъдещето. 

Фирма Коледжиков има над 30 години присъствие на българския пазар. Имаме два физически магазина. Единият е в столицата, а другият - във Варна, откъдето тръгва и историята на компанията. За да осигурим на своите клиенти дълъг срок на експлоатация на техните машини, предлагаме сервизно обслужване от самото си създаване

Фирмата е сертифицирана да работи по утвърдени стандарти:

  • ISO 9001:2000 към BVQI 
  • ISO 9001:2008 към RINA 
  • ISO 9001:2015

Активно се интересуваме от мнението на нашите клиенти и адаптираме услугите и продуктите си спрямо техните нужди. 

Като търговец с дългогодишен опит зад гърба си се стремим да надграждаме познанията си за машините и новите технологии, които се внедряват в тях. Гордеем се с това, че продължаваме да работим рамо до рамо с дългогодишни служители и разраствайки се, постоянно се развиваме и обучаваме нови кадри

Като наши предимства можем да изтъкнем стремежа ни:

  • да създаваме стойност
  • да вдъхновяваме
  • да бъдем полезни


Защо да изберем да пазаруваме от Коледжиков?

Ръководена от добрите търговски практики и желанието да отговори на потребностите на своите клиенти, фирма Коледжиков предлага следните неща. 


Богат асортимент в широк ценови диапазон

През годините развихме значително продуктовата си гама. Може да предложим на своите клиенти богат асортимент от градинска, строителна, метало- и дървообработваща техника, ел. инструменти, помпи за вода, генератори за ток, почистващи машини, оборудване за винарски изби, барбекюта и др. в няколко ценови класа. 

За да отговорим на потребностите на любителите и професионалистите, сме подбрали машини от ниския, средния и високия ценови клас

коледжиков


Ниски цени и разсрочено плащане

Знаем стойността на парите и затова предлагаме машини, аксесоари и допълнителен инвентар на цена, която да е достъпна за нашите клиенти. Ако имате нужда от продукт спешно, може да се възползвате от услугите на нашите лизингови партньори. Одобрението и предоставянето на лизинга става във възможно най-кратки срокове. 

За да постигнем максимално ниски цени, част от продуктите, които продаваме, внасяме директно


Утвърдени производители и новатори 

Зад всеки продукт в асортимента на магазина стои производител с дългогодишна история, който е спечелил доверието и уважението на милиони потребители в цял свят. Ние знаем, че технологиите се развиват и заради това следим пазара и допълваме продуктовата си гама с нови марки, достойни да бъдат в полезрението на нашите клиенти. 


Сервизно обслужване 

Фирма Коледжиков има сервизи във Варна и София, в които може да донесете своите машините за профилактика, ремонт или подмяна на част. Предлагаме годишно сервизно обслужване, гаранционен и извънгаранционен сервиз


Бърза поръчка, бърза доставка

Знаем, че времето е ценно. Затова сме се постарали да направим възможно кратък пътя от поръчването до доставянето на желаните продукти


Безплатна доставка при поръчка над 250 лв.*

*Когато поръчката ви е на стойност 250 лв., получавате като бонус безплатна доставка. Това условие не важи за артикулите от раздел “Винарско оборудване” и някои промоционални продукти, чиято доставка е за сметка на клиента. 


Гаранция, удължена гаранция и допълнителна гаранция 

Авторитетът и ангажиментът на търговеца към клиента може да се подразбере, когато той продава стоки с гаранционен срок. В обичайния случай срокът на гаранция на даден продукт е от 12 до 24 месеца в зависимост от това дали ще бъде използван от физическо, или юридическо лице. 

Допълнително клиентът може да получи удължена гаранция. За целта трябва да регистрира своята машина в официалния сайт на производителя. Фирма Коледжиков предлага и допълнителна гаранция +3 години, която важи за всички машини с двигател с вътрешно горене. 


Професионално обслужване 

Може да се доверите на нашите търговски консултанти. Те ще ви разяснят в детайли принципа на работа на всяка машина, нейните функции и приложения. Ще ви дадат важна информация за обслужването й. 

В магазин Коледжиков ще получите още първоначален инструктаж, а при нужда от допълнителни напътствия не се колебайте да поискате видео консултация по Viber. Част от работата ни е да ви помогнем да се научите да работите с машините и да извличате от тях максимална полза.  


Различни начини на доставка 

Ако не може да вземете своята поръчка от наш физически магазин, ваше право е да изберете куриерската фирма, с която да ви бъде доставена. Втори вариант е наш разнос. Стараем се да бъдем полезни и да ви доставим необходимите продукти в срок. 


Може да черпите знания от опита на други клиенти 

В онлайн магазин Коледжиков може да добиете представа за достойнствата на машините или да зададете въпрос. Под всеки продукт може да се оставят коментари и оценки. Това, в допълнение към консултацията, която може да получите от наш търговски представител, ще ви помогне да оцените по-добре инвестицията, която искате да направите.

магазин коледжиков

Качество и сигурност при пазаруването

Като търговец с физически магазини и онлайн магазин се стараем да предложим на своите клиенти максимално полезна информация, отговаряща на съвременните технологични възможности. 

В сайта може да разгледате подробно характеристиките на машините, а ако имате нужда от повече данни, винаги може да ни потърсите. Разположили сме данни за контакт на всяка страница. С радост ще се отзовем на вашите въпроси. 

За да отговорим на изискването ви за качество, се позоваваме на дългогодишния ни опит. Затова всеки един продукт в магазина е избран след внимателно селектиране на производителите на международния пазар

Може да бъдете сигурни в защитата на вашите лични данни, докато пазарувате в сайта. Ние не събираме, не съхраняваме и не обработваме картови данни. Прилагаме утвърдени процедури за защита на личните данни и използване на бисквитки. 

Разплащанията по банков път през сайта се осъществяват чрез платежна страница на банка ДСК ЕАД, която е сертифицирана от Международните картови организации (МКО) и поддържа 3D Secure Code – система за идентификация на картодържател в реално време при плащане на виртуален ПОС чрез секретна парола и осигуряване на максимална сигурност на картово плащане при Интернет търговец


Компетентност

Фирма Коледжиков разполага с добре обучен екип от търговски консултанти и сервизни техници с отлични познания в сферата на цялата продуктова гама, която ще откриете в магазините ни. 

Дългогодишният ни опит в търсенето на решения за физически и юридически лица, общини и др. е ценен от нашите клиенти и не ни позволява да стоим на едно място. Стараем се да бъдем в крак с новото и да надграждаме своите познания

Какво да очаквате от нас занапред? Само най-доброто!



Полезно четиво:

Как да изберем правилния малък трактор спрямо нашите нужди?

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание