Водни помпи HONDA - сила и издръжливост

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

 

 

Искате мощна и същевременно надеждна помпа?! Точно това ще получите от HONDA!!! 

 

Има много причини да държим на качествените помпи на HONDA. Това е така, защото в сърцето на всеки модел бензинова водна помпа се намира един здрав четиритактов двигател на HONDA. Като световно признат производител на двигатели, HONDA притежава и най-големия опит от всички. Опитът е роден и тестван на писти и пътища по цялото земно кълбо. Опитът е това, което държи HONDA на върха. От обикновени и състезателни автомобили, мотоциклети и превозни средства с висока проходимост до морски двигатели и такива, с общо предназначение за енергийно оборудване, HONDA се ангажира да произвежда продукти, които отговарят или надхвърлят изискванията на своите клиенти. 

 

През цялата си история, HONDA е посветена на технологичните и екологични иновации. Притежава репутация с ненадминато качество, производителност и надеждност. Репутация, която си струва да се вземе предвид следващия път, когато сте на пазара за избор на помпа. И така всичко започва с легендарния четиритактов HONDA двигател, защото, да си го кажем, това е сърцето на всяка помпа. Тези двигатели отдавна се разпознават като индустриален лидер в осигуряването на надеждност, икономичност и ниски шумови нива.

 


Защо двигателите на помпи HONDA са по-добри?


- Те са надеждни. 
Четиритактовата технология определя стандарта за надеждност. Точно затова специалистите предпочитат оборудването на HONDA. На практика нямат загуба на мощност и издържат по-дълго, отколкото може да си представите.


-Тихи и икономични. 
Факт е, че четиритактовите двигатели са изключително икономични и същевременно толкова тихи, а на работното място това е най-важно.


-Позволяват лесен старт. 
Двигатели HONDA са толкова лесни за стартиране, колкото и за поддръжка. Всички помпи и двигатели са перфектно съчетани и разработени, за максимална прецизност и производителност.

 


Представяме Ви помпи за отводняване серия WX, WB, WH, WT и WMP


Помпи за отводняване HONDA са предназначени за най-различни приложения, като напояване, отводняване и източване на плувни басейни. Може да изберете от широката гама помпи спрямо Вашите цели, с различен капацитет на изпомпване и технически характеристики. Благодарение на богатия избор помпи HONDA, няма съмнение, че ще намерите точно тази, от която имате нужда. 
Освен това, всяка една от тези помпи е компактна, лека и разполага с нещо, на което специалистите по света вече разчитат.

 


Помпи HONDA серия WX са отличен избор за собственици на големи къщи, градинари или земеделци. Те са оптималното решение за изпомване на чиста вода. Серия WX притежават лесно стартиращ и почти безшумен четиритактов двигател, който осигурява изключителна производителност.


 

 

 

 

 

 

Помпи HONDA серия WB предлагат най-добрите характеристики за цената си. Отличават се с висок клас двигател и здрава рамка с антивибрационни опори. Помпи WB имат устойчив на износване чугунен кожух и ротор, което им дава допълнителна здравина при изпомпване на замърсена с кал или пясък вода, при работа на строителни обекти. Притежават гумени тампони, които редуцират вибрациите на двигателя. Всичко това е комбинация от функции, които осигуряват ненадмината производителност и издръжливост в най-тежките условия.


 

 

 

 

Помпи HONDA серия WH произвеждат високо изходно налягане, до 5 бара, и са подходящи за поливане на големи площи, почистване на басейни или за противопожарна безопасност. Тези помпи са компактни, лесни за активиране  и изключително надеждни. Четиритактовият двигател на помпи HONDA WH предлага високо налягане при нисък разход на гориво.

 

 

 

 


Помпи HONDA серия WT за мръсна вода с частици до 30 милиметра предлагат много от най-търсените на пазара характеристики. Оборудвани са с надежден, лесен за стартиране и надежден Honda OHV двигател, от висок клас. Изработени са от здрави и износоустойчиви материали за дълъг работен живот. Дренажни помпи Honda серия WT притежават здрава, защитна, стоманена рамка и могат много лесно и бързо да се почистят, благодарение на отварящата се без инструменти предна част. Подходящи са за отводняване на шахти, изкопи или наводнени мазета.

 

 


 

Помпи Honda серия WMP са мултуфункционални, специално проектирани да изпомпват различни индустриални и селскостопански химикали, които другите помпи не биха могли. Тези помпи имат специални EPDM уплътнения за максимална химическа устойчивост. Корпусът им е съставен от полиестерни влакна и е подсилен с фибростъкло. В допълнение има устойчива стоманена рамка, с амортисьорни пружини. Серия помпи WMP на Honda се отличават с двигател, с най-високо качество и функция Honda Oil Alert®, за максимална производителност при работа с агресивни химически разтвори.

 

 

 

 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички