Помпи за вода HONDA - сила и издръжливост

Публикувано: 2020-08-13 18:41:01
Категории: Полезни съвети и ревюта Rss feed , Помпи за вода Rss feed

 

Искате мощна и същевременно надеждна водна помпа? Точно това ще получите от HONDA! Има много причини да предпочетете качествените помпи за вода на марката, а една от тях се крие в сърцето на всеки бензинов модел. Там ще откриете здрав и мощен четиритактов двигател HONDA

Като световно признат производител на двигатели, компанията притежава и най-големия опит от всички. Опитът й е натрупан по време тестове на писти и пътища по цялото земно кълбо. Опитът е това, което държи HONDA на върха година след година

От обикновени и състезателни автомобили, мотоциклети и превозни средства с висока проходимост до морски двигатели и такива, с общо предназначение за енергийно оборудване, марката се ангажира да произвежда продукти, които отговарят и дори  надхвърлят изискванията на нейните клиенти

През цялата си история HONDA е посветена на технологичните и екологичните иновации. Тя притежава репутация с ненадминато качество, производителност и надеждност, която си струва да се вземе предвид следващия път, когато сте на пазара за избор на водна помпа

И така, всичко започва с легендарния четиритактов HONDA двигател, защото, да си го кажем, това е сърцето на всяка помпа за вода. Този тип двигатели отдавна се разпознават като индустриален лидер в осигуряването на надеждност, икономичност и ниски шумови нива.

Защо двигателите на помпи за вода HONDA са по-добри?

1. Те са надеждни

Четиритактовата технология определя стандарта за надеждност. Точно затова специалистите предпочитат оборудването на HONDA. На практика няма загуба на мощност и издържат по-дълго, отколкото може да си представите.

Вижте още: Основни критерии при избор на генератор за ток

2. Тихи и икономични

помпа за водаФакт е, че четиритактовите двигатели са изключително икономични и същевременно тихи, а на работното място това е най-важно.

3. Позволяват лесен старт 

Двигателите HONDA са толкова лесни за стартиране, колкото и за поддръжка. Всички помпи за вода и двигатели са перфектно съчетани и разработени за максимална прецизност и производителност.

Богата гама помпи за вода HONDA 

За да ви запознаем с широкия асортимент на HONDA, нека ви представим помпите за отводняване серия WX, WB, WH, WT и WMP.

Помпи за отводняване HONDA

Те са предназначени за най-различни приложения - като напояване, отводняване и източване на плувни басейни. Може да избирате от широката гама помпи спрямо вашите цели, с различен капацитет на изпомпване и технически характеристики. 

Благодарение на разнообразието от модели, няма съмнение, че ще намерите точно този, от която имате нужда. Освен това, всяка една от водните помпи на марката е компактна, лека и разполага с нещо, на което специалистите по света вече разчитат - двигател HONDA!

помпа за водаПомпи за вода HONDA серия WX 

Те са отличен избор за собственици на големи къщи, градинари или земеделци. Представляват оптималното решение за изпомпване на чиста вода. Серия WX притежават лесно стартиращ и почти безшумен четиритактов двигател, който осигурява изключителна производителност. 

Като примерен модел можем да ви дадем самозасмукващата помпа HONDA WX10T E1. Тя е с двигател с мощност 1 к.с. и обем на двигателя 25 куб. см. Може да засмуква вода от 8 метра дълбочина, а височината на водния стълб е 37 метра

При този модел разполагате с налягане 3,5 бара и дебит 140 литра в минута. Снабдена е с удобна ръкохватка, за да може да я пренасяте лесно. 

Водни помпи HONDA серия WB 

Те предлагат най-добрите характеристики за цената си. Отличават се с висок клас двигател ипомпа за вода здрава рамка с антивибрационни опори. Помпите за вода WB имат устойчив на износване чугунен кожух и ротор, което им дава допълнителна здравина при изпомпване на замърсена с кал или пясък вода, при работа на строителни обекти. 

Притежават гумени тампони, които редуцират вибрациите на двигателя. Всичко това е комбинация от функции, които осигуряват ненадмината производителност и издръжливост в най-тежките условия.

Моделът HONDA WB20XT3 е представителен за серията. Той е предназначен за пренасяне на големи количества прясна вода. Намира широко приложение в сфери, в които напояването е от ключово значение

помпи за водаВодната помпа се задвижва от четирицилиндров двигател с мощност 3,5 к.с. Дебитът й е 600 литра на минута и има височина на водния стълб 32 метра. Стартирането й е ръчно, като е снабдена с функция за автоматично спиране при ниско ниво на маслото

Благодарение на датчик може да следите този параметър, за да не прекъсва работата на помпата. 

Помпи за вода HONDA серия WH

Те произвеждат високо изходно налягане, до 5 бара, и са подходящи за поливане на големи площи, почистване на басейни или за противопожарна безопасност. Тези помпи са компактни, лесни за активиране и изключително надеждни. Четиритактовият им двигател осигурява високо налягане при нисък разход на гориво.

Типичен представител на тази серия е водна помпа HONDA WH20. Тя се задвижва от двигател с мощност 4,2 к.с. и обем 163 куб. см. Засмуква вода от дълбочина до 8 метра, а височината на водния й стълб е 50 м. С тази японска помпа може да напоявате, отводнявате и т.н. 

Помпи за мръсна вода HONDA серия WT

Тези модели се справят без проблем с частици до 30 милиметра и притежават много от най-водна помпатърсените на пазара характеристики. Оборудвани са с надежден, лесен за стартиране и мощен Honda OHV двигател от висок клас. Изработени са от здрави и износоустойчиви материали за дълъг работен живот.

Да вземем за пример помпата за вода HONDA WT20XK4. Тя е снабдена с четиритактов двигател с мощност 4.9 к.с. и обем 163 куб. см. Дебитът й е 710 литра в минута

Може оптимално да засмуква вода от източник на дълбочина до 8 метра. Налягането й е 3 бара, а напорът - 30 метра. Стартира се ръчно. 

Дренажни помпи Honda серия WT

помпа за водаТе са със здрава, защитна, стоманена рамка и могат много лесно и бързо да се почистят, благодарение на отварящата се без инструменти предна част. Подходящи са за отводняване на шахти, изкопи или наводнени мазета.

Водни помпи Honda серия WMP 

Те са мултифункционални, специално проектирани да изпомпват различни индустриални и селскостопански химикали, които другите помпи за вода не биха могли. Снабдени са със специални EPDM уплътнения за максимална химическа устойчивост. 

Корпусът им е съставен от полиестерни влакна и е подсилен с фибростъкло. В допълнение има устойчива стоманена рамка с амортисьорни пружини. 

Серията помпи WMP на Honda се отличават с двигател с най-високо качество и функция Honda Oil Alert® за максимална производителност при работа с агресивни химически разтвори. 



Полезно четиво: 

Хидрофор за къща: Основни съвети при избор

Да се подготвим за зимата с цепачка за дърва AL-KO LHS 6000

Чиморезачка BILLY GOAT SC181HEU

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание