Важно: Временно изчерпване на някои модели генератори за ток

Публикувано: 2022-11-24 18:22:05
Категории: Новини Rss feed

Скъпи клиенти, 

Поради големия интерес към генераторите за ток и постоянно постъпващите поръчки, изпитваме временно затруднение в актуализирането на наличностите в магазините ни. Не всички модели, които са отбелязани като налични, може да бъдат предложени на момента. 

Молим за извинение, работим по отстраняването на проблема. 

Ако се интересувате да закупите генератор за ток, свържете се с наш търговски консултант. Той ще Ви даде точна информация за наличните модели. 

Може да се свържете с наш търговски консултант на телефон: 

0888 526 133 – за Варна

0879 027 918 – за София

E-mail - sofia@kol-bg.com

Може да ни изпратите запитване и през формата в “Магазини и Контакти”.

Забележка: Поради огромния обем на онлайн поръчките на генератори за ток, има забавяне на обработката им. Поръчките се обработват по реда на постъпване и наличността към момента. За допълнителна информация моля свържете се с търговски консултант. 

Възможно е при направа на онлайн поръчка за генератор за ток, наш слуител да не се свърже с вас и поръчката Ви да мине в статус: Подготовка в ход.

Това значи, че при евентуална наличност, колега от търговски отдел ще направи връзка с вас.  За съжаление, не можем да гарантираме в какъв период от време.


Благодарим Ви за разбирането! 

Екип на магазини Коледжиков


От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание