Уплътняване на почва с трамбовка CHICAGO PNEUMATIC MS 695

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

Трамбоване на земя е една от най-важните стъпки за много строителни проекти. Една правилно уплътнена основа ще осигури стабилността, необходима за построяване на всякакви конструкции, тротоари, пътища и други.

 

Устройство за уплътняване на почва е трамбовка. Действието ѝ се изразява в ударно потупване на земята с висока скорост. Този тип машина за трамбоване се управлява ръчно. Подходяща е за обработка на смесени почви, филц, глина, пясък, чакъл  и други. Предназначена е за подготовка на терени, пътища, основи, тротоари, може да се използва и за ремонт на улици, магистрали и други.

 

Трамбовки работят чудесно при уплътняването на рохки почви поради размера на плочата. По-малкият размер на плочата позволява по-фокусирано и директно уплътняване, което е полезно за почви, които изискват повече сила, за да бъдат компактирани. Поради вертикалния дизайн, трамбовки са идеални за използване в тесни места, където големите машини немогат да маневрират. Трамбовки имат способността да уплътняват по-дълбоко почвата, спрямо плоските големи машини, тъй като силата на плочата е по-директно насочена. Следователно към всеки слой може да се добави още почва, което може да направи процеса на пълнене и уплътняване на дупка много по-бързо.

 

Трамбовки се използват най-често в строителната индустрия за компресиране на земя. Уплътняването на земята я прави твърда и равна, идеална основа за проекти, които се нуждаят от стабилна и подравнена повърхност. Тези трамбовки могат също да се използват за домашни проекти, като например за издигане на ограда. Трамбова се фин чакъл преди полагане на настилка или бетониране. Всички по-големи камъни трябва да се отстранят от почвата преди да се използва трамбовка и не трябва да се използва върху вече твърда повърхност, тъй като това може да я повреди. Теглото на плочата на трамбовка избутва частиците на почвата, докато не се отстрани всичкия въздух.

 

 

Бензинова трамбовка CHICAGO PNEUMATIC MS 695 се отличава със стилен и здрав корпус, осигурява оптимално управление на вибриращия прът, позволявайки на оператора да върви зад него, докато инерционната сила движи вибриращата шина напред. Допълнителните функции, като например удобно достъпния лост за управление, позволяват на оператора да премине в режим на готовност с една ръка. Компактният и елегантен дизайн прави тази трамбовка идеална за работа в затворени пространства и улеснява маневрирането около препятствия. Добре балансиран дизайн опростява работата, а лостът за управление Ви позволява да превключвате инструмента на празен ход с една ръка. Притежава надежден двигател на HONDA, осигуряващ ненадмината мощност и нисък разход на гориво, за максимална ефективност по време работата.

 

При проектирането на трамбовка CHICAGO PNEUMATIC MS 695 са използвани най-добрите качества от всички предишни модели, а след това са направени и подобренията. Високото ниво на надеждност е много важна характеристика. Ето защо, по време на конструирането на трамбовка CHICAGO PNEUMATIC MS 695 са спазени най-строгите изисквания за устойчивост и производителност, но в същото време са намалени теглото и размера. В резултат на това има по-добра управляемост, което Ви позволява да извършвате работа си и в ограничени пространства или в тесни изкопи.

 

Новият двигател на HONDA е специално разработен за тази трамбовка и ѝ осигурява много по-голяма мощност. Намален е и разхода на гориво. Четиритактов двигател HONDA GX R120 е специално проектиран за работа с трамбовки CHICAGO PNEUMATIC MS 695. Благодарение на това тези машини за трамбоване работят надеждно дори в най-тежките условия. Допълнителни характеристики, които подобряват управлението, са новият шумозаглушител и горният механизъм за синхронизиране. Това решение позволява намаляване на шума и значително по-ниски емисии на HC и NOx, благодарение на които е възможно да се изпълнят най-строгите екологични стандарти.

 

Иновативният въздушен филтър е с голям капацитет и е леснодостъпен за почистване, което е просто и не изисква инструменти. Ето защо ежедневните проверки могат да се извършват бързо и ефективно. Този филтър предпазва двигателя от проникване на прах, поддържайки висока ефективност на задвижване и намалявайки износването до минимум.

 

За да се запознаете по-подробно с характеристиките и да закупите трамбовка CHICAGO PNEUMATIC MS 695 натиснете Тук.

 

 

 

 

 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички