Професионална техника за опламеняване на плевели REINERT

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

 

КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА ЗНАЕТЕ???

REINERT е водещ производител в Европа, в областта на технологията за опламеняване на плевели. Предлагат най-ефективната техника на горене в този бизнес. Независимо дали се третират малки участъци, общински и обществени територии или селскостопански землища, REINERT има широка гама от машини подходящи, както за частния, така и за промишления сектор. С всеки техен продукт, професионалното отстраняване на плевели е практично, икономично и екологично. Чрез употреба на иновативна технология на горене, горелките достигат температура почти 2.000 ° C. Ефективността е много висока, а изгарянето е напълно без остатъци. Използването на машини за опламеняване REINERT е идеално в места със забрана за прилагане на херибициди. Техните машини се употребяват в селското стопанство, в градинарството и в комуналните услуги от потребители в цяла Европа. Възползвайте се от дългогодишен опит на производителя! „Произведено в Германия“ с висока производителност, ниско потребление и дълъг живот.

 

НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯ МЕТОД!!!

Газовите горелки за опламеняване на плевели REINERT произвеждат абсолютно равномерно разпределение на топлината по цялата работна ширина. Генерираната температура на пламъка е приблизително 1 925 ° С. Растенията не се палят, а благодарение на рязкото и кратко загряване до над  70 ° C, клетъчните стени се спукват. По този начин клетъчната структура на плевелите се унищожава и те умират. Поради ограничаване на топлината на високопроизводителни горелки REINERT е възможнa много прецизна и целенасочена работа.

 

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

Екологично чисто - Чрез използването на машини за опламеняване на плевене е напълно излишна употребата на каквито и да е химически агенти

Ефективно - Горелка постига максималната възможна температура на пламъка, използвайки газ пропан, която изгаря напълно

Удобно - Горелки произвеждат винаги контролируем, устойчив на вятър и постоянен пламък

Чисто - Чрез оптимална газо-въздушна смес се постига напълно изгаряне без остатъци, с висока ефективност при ниска консумация и дълъг живот.

Богата продуктова гама - от преносими горелки за плевели до подвижни горелки за плевели и прикачени модели. REINERT предлага около 150 различни варианта на своите устройства за опламеняване.

 

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Техниката за пламъчно плевене е практична, икономична и екологична алтернатива за премахване на нежелана тревна растителност. А също така, процеса не включва употреба на химически агенти. Чрез опламеняване плевелното растение не се изгарят напълно, а се нагряват до температура над 70 ° C за кратък период от време. В този диапазон на температура достатъчно голямо количество растителни клетки се унищожават. Това бързо повишаване на температурата води до изключително бързо разширяване на клетъчните сокове, което причинява спукване на клетъчните стени. В следствие на което плевела и семената му загиват до дни.

 

ПРИЛОЖЕНИЯ

Техниката на пламъчно плевене предлага по-широк спектър от възможности за практическа защита на растенията. Следователно трябва да преосмислите и сравните използваните по-рано методи на плевене. Най-добрият момент за използване на пламъчно плевене при общинско и търговско управление на земите е в началото на пролетта. Колкото по-млад е плевелът, толкова по-успешно ще бъде опламенен. В селското стопанство, в земеделието и градинарството се използва пламъчно плевене за борба с поникване на попадналите семена на диви билки. Препоръчително е също да се извърши опламеняване през есента. Опита показва, че унищожаването на вече падналите семена от плевели и увреждането на остатъчната листна маса води до значително намаляване и забавяне на растежа през следващата пролет.

 

ТЕХНОЛОГИЯТА ОТБЛИЗО

Всички машини за опламеняван на плевели REINERT работят с втечнен газ. Той се извлича от газова бутилка или резервоар, а изпаряването се случва в специално разработени газови горелки. По този начин се постига по-висока температура и по-голяма работна ширина от колкото ако газта попадне под формата на изпарения директно в горелката. Втечнен газ се използва, защото гори напълно без остатък и е неутрален за околната.

 

Пълната гама от машини за опламеняване REINERT ще намерите в on-line магазаина ни на следния линк:

http://www.koledzhikov.bg/category/614/unishtozhiteli-na-pleveli.html?marka=45825

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички