Да се подготвим за зимата с цепачка за дърва AL-KO LHS 6000

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

Отоплението през студените зимни вечери може да бъде приятно и успокояващо с огън на дърва, но подготовката и нацепването им може да е малко напрягаща, а дори досадна задача. За тези от Вас, които са свикнали да използват силата на брадвата за цепене на дърва, това може да бъде рутинно и лесно занимание, а за останалите имаме едно специално предложение.

 

Ако се нуждаете от мощен професионален инструмент за цепене на дърва за огрев и предпочитате истинско немско качество, ние Ви предлагаме:


Eлектрическа цепачка за дърва AL-KO LHS 6000


Цепачка на дърва отнема и улеснява работата Ви, като осигурява цялата необходима мощ за разцепване на дърва за огрев. Цепачка AL-KO LHS 6000 използва невероятна сила, за да притисне дървен блок между клин и плоча, докато той се разцепи. Тази сила на натиск е равна на 6 000 килограма.
Цепачка за дърва AL-KO LHS 6000 е снабдена с винт за прецизно ограничаване на хода на цепене, което осигурява максимална ефективност. За лесно приспособяване на устройството към дължината на разцепената дървесина имате и допълнителна работна маса.


Професионална система за цепене на дърва се управлява с две ръце, посредством два лоста, лесно захваща дървените трупи и гарантира прецизно разделяне и пълна безопасност на оператора. Голямата повърхност на основата осигурява стабилност, а вертикалната структура на устройство за цепене на дърва спестява място при съхранение. Вградените колела значително улесняват транспортирането и преместването.


Цепачка за дърва AL-KO LHS 6000 е на много добра цена, доставя 6 тона сила и работно налягане 224 bar. Въпреки голямата мощност си остава и един много икономичен вариант. В състояние е да разцепва с лекота, както мека, така и твърда дървесина. Разделя дървета като кедър, ела, бреза и бор без затруднения и може дори да се справи с твърди дъбове. Тази машина за цепене на дърва е с дълъг живот и много стабилна стоманена конструкция. Незаменима е за тези, които се интересуват от честата употреба на разцепваща машина за големи количества големи и малки дървени трупи. Използването на такава цепачка е от съществено значение за професионални и частни стопанства, дървообработващи предприятия и дъскорезници.
 

 

Забележителни способности


- Невероятно мощна, способна да се справи с повечето видове твърда и иглолистна дървесина
Може да цепи трупи с дължина от 55 до 105 сантиметра.
Дръжките са подвижни и много устойчиви
Не заема много място за съхранение
Допълнителна маса за разделяне
Бързо затягащ винт за ограничаване на дължината на разделяне
Експлоатационна безопасност

 

Технически характеристики на цепачка за дърва AL-KO LHS 6000

- Мрежово напрежение: 220 V
Работна позиция: Вертикална
Тип механизъм за разделяне на дървесина: Хидравличен
Тип на двигателя: Електрически
Максимално натоварване: 6 тона 
Мощност на двигателя: 3 kW
Максимална дължина на трупче: 1050 милиметра
Скорост на разделяне: 13 секунди
Обем на масло: 5.5 литра

 

 

 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички