Чиморезачка BILLY GOAT SC181HEU

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

http://www.koledzhikov.bg/product/7286/chimorezachka-billy-goat-sc181heu.html Чиморезачка BILLY GOAT SC181HEU - адрес за закупуване

 

Чиморезачка BILLY GOAT SC181HEU дава винаги професионални резултатиПредлагайки водеща в класа си издръжливост, тази първокласна резачка на чимове от американските инженери BILLY GOAT ще се хареса на професионални озеленители, търсещи винаги готова машина, която ще поеме строгите условия на интензивна и ежедневна употреба.

Чиморезачка BILLY GOAT SC181HEU е устойчива като скала, благодарение на множество фактори, като здрава чугунена скоростна кутия със запечатани лагери, стоманена конструкция и устойчива на натоварване трансмисия.

Машина за рязане на чимове Billy Goat SC181HEU разполага с хидростатично задвижване, първокласен атрибут, който осигурява променлива скорост на управление, както напред, така и назад, като по този начин се постига максимална маневреност и се осигуряват прецизни резултати (регулирането става чрез удобен лост, монтиран на кормилото). 

Може да се похвали с редуциране на преноса на вибрации към оператора в дългите часове на работа, което намалява умората. Чиморезачка BILLY GOAT SC181HEU е снабдена със задно колело, което означава, че няма да имате проблеми при спазване на криви линии (колелото може да бъде заключено за работа в права линия).Машина за рязане на чимове BILLY GOAT SC181HEU е оборудвана с 163-кубиков двигател HONDA GXV160 с 4.3 конски сили и въздушно охлаждане за оптимизиране на ефективността и намаляване на шума. Aвтоматичната декомпресионна система драстично намалява силата на дърпане, необходима за запалването му. 

Подложка от чугунен цилиндър и въздушен филтър с два елемента означават, че можете да сте сигурни в дългосрочната работа и високата надеждност; докато коляновият вал се поддържа от лагер, работещ за намаляване на вибрациите и износването на компонентите. 

Чиморезачка BILLY GOAT SC181HEU разполага със система за настройкана острието, при което един лост, поставен директно, позволява бърз и лесен избор на предпочитаната настройка.

Часовник Ви подсеща кога е време за обслужване. Също така е важна вентилацията за охлаждане на трансмисията за по-дълъг работен живот. Тази машина за рязане на чимове има уникални колела, които са специално проектирани да премахват калта за по-добро сцепление при неблагоприятни условия. Предимства на чиморезачка BILLY GOAT SC181HEU:


- Способна и издръжлива, създадена за лесно справяне с трудни задачи
- Проектирана и произведена в САЩ 
- Мощен двигател HONDA GXV160 OHV 
- Декомпресионен клапан за намаляване на усилието при пускане 
- Хидростатично задвижване за плавно регулиране на скоростта
- Задно колело за отлична маневреност 
- Множество амортисьори, намаляващи вибрациите, намалявайки умората на потребителя 
- Система за регулиране на височината на рязане
- Часовник, за да следите кога е време за обслужване
- Вентилираният корпус поддържа предавката охладена за подобряване на живота на компонентите 
- Здрава чугунена скоростна кутия
- Стоманена конструкция с армировка
- Здрава верига

 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички