Предимства на бъркалката за строителни смеси COLLOMIX MX 1200

Публикувано: 2019-04-22 09:31:08
Категории: Полезни съвети и ревюта Rss feed , Строителна техника Rss feed

Навеждането, за да се разбърка строителната смес, е практиката от миналото. бъркалката COLLOMIX MX 1200 заслужава вашето внимание, тъй като тя се адаптира към ръста на потребителя, благодарение на специална ErgoFix система за корекция на височината. Това е добра новина за всеки строител, тъй като работата в изправено положение щади гърба. 

Мощният 1200 W мотор и здравата високомощна трансмисия на с също играят роля. Двете заедно осигуряват постоянно сцепление. Дори най-гъстите смеси с обем до 60 литра се разбъркват бързо и лесно!

COLLOMIX MX 1200 е бъркалка за професионалисти, която се характеризира с:

  • ErgoFix регулиране на височината с интегрирана функция за бърза промяна
  • Без пръски от материал при стартиране, благодарение на мекия старт
  • По-малко усилия, необходими за насочване на бъркалката, благодарение на ергономичния дизайн на дръжката
  • Гумирани ръбове предпазват машината от повреди и в същото време дават възможност за сигурно подпиране на стената
  • Защитна капачка с лабиринтно уплътнение предотвратява проникването на вода и мръсотия
  • Мотор с мощност 1200 W
  • Електронен контрол на скоростта на бъркалката

Предимства

Ергономична - смесвате, докато стоите изправени

Настройте височината на бъркалка MX 1200, така че да пасне на вашия ръст, използвайки система ErgoFix

Изключително здрав дизайн    

Строителният миксер MX 10200 издържа на сурови условия на експлоатация, благодарение на тръбна стоманената рамка, предпазителя на превключвателя и гумените ръбове.

строителна бъркалкабъркалка за строителни смесибъркалка за строителни смеси

Изключително здрав дизайн    

Строителният миксер MX 10200 издържа на сурови условия на експлоатация, благодарение на тръбна стоманената рамка, предпазителя на превключвателя и гумените ръбове.

Изключително мощна               

Електрическият мотор с мощност 1200 W в комбинация със здравата трансмисия осигурява постоянна скорост, дори при миксиране на гъсти смеси с обем 60 литра.

Контролирана мощност благодарение на спусъка с променлива скорост и управление на скоростта

Лесният за употреба спусък е снабден с гумена капачка, за да го предпази от замърсяване. Инструментът осигурява контролирана мощност и постепенно увеличава скоростта, за да предотврати разпръскването на материала по време на пускане. Отделното колело може да се използва за регулиране на скоростта.

Светкавични промени без използване на инструменти

Системата за бърза смяна FastFix позволява разделянето на приставката от машина без използване на инструменти и позволява бърза подмяна на бъркалка, както и лесно почистване и транспортиране. 

бъркалка за строителни разтворибъркалка за строителни смесибъркалка за строителни смесибъркалка за строителни смеси

Предпазители, устойчив на плъзгане

Твърдите гумени ъгли осигуряват ефективна защита срещу повреди и предпазват машината от подхлъзване.

Универсална              

Адаптерът ErgoFix има класически присъединителен размер M14, така че да могат да се използват всички налични приставки с MX 1200. В допълнение той е проектиран да издържи през целия експлоатационен живот на бъркалката за строителни смеси, благодарение на неговото специално покритие.

Ефективно защитена електроника

Специалната защитна капачка предотвратява проникването на дъждовна вода и гарантира идеално охлаждане на двигателя с въздушен поток.

MMC цифрова електроника

Електроника с микропроцесор "Multi Material Control" осигурява регулируеми и постоянни скорости, както и мониторинг на температурата за работа с всички видове материали.

ErgoFix

За свързване на бъркалки с размер M14.

FastFix

Улеснява подмяната при използване на  различни приставки.

Алтернативи на строителната бъркалка COLLOMIX MX 1200

Пазарът предлага различни видове строителни бъркалки според вида на захранване, принципа на работа и възможността да се използва от един или двама оператори. В продуктовия асортимент на COLLOMIX има още достойни миксери на строителни смеси, които искаме да ви посочим като алтернатива на MX 1200. 

COLLOMIX XO 6 R M 

COLLOMIX XO 6 R M е ръчен строителен миксер, който е с мощност 1750 W и предлага 2 степени на работа. Капацитетът му на разбъркване е 90 литра и е пригоден за бъркалки МК с диаметър 160 мм. С него може да смесвате различни строителни смеси - мазилки, замазки, бетон, епоксиден твърд разтвор и др. 

За удобство на оператора са предоставени плавен старт, регулиране на оборотите, електронен превключвател за скоростта, ергономично приспособление за захващане и достатъчно дълъг кабел - 4 метра. Машината тежи само 7 кг и е предвидена за един оператор

COLLOMIX XO 6 R HF

Друга ръчна бъркалка за строителни смеси, която впечатлява със своите характеристики, е моделът XO 6 R HF. Това е миксер с две степени на работа и мощност 1750 W

Пригоден е за работа с бъркалки с диаметър 160 мм. За максимална стабилност и безопасност на работа е осигурена двойна дръжка. Без проблем се справя с разбъркването на строителна смес с обем до 90 литра

COLLOMIX XO R 55 DUO

Подобно на COLLOMIX XO 6 R HF, този модел миксер на строителни смеси е с капацитет на разбъркване 90 литра. Тя обаче работи с бъркалка с диаметър 210 мм и е с една скорост. Мощността й е 1600 W

Характерно за тази двушпинделна бъркалка е, че с него може да разбърквате епоксидна смола, самонивелираща се замазка, сух хоросан, фугиращи смеси, лепилни разтвори и др. Дължината на кабела й е 4 метра

На разположение на оператора има:

  • регулиране на оборотите 
  • реверс 
  • плавен старт 
  • удобна двойна дръжка 

COLLOMIX XO 10 NC

Понякога изборът ни отвежда до акумулаторните бъркалки за строителни смеси, тъй като те са независими от ел. мрежата. COLLOMIX XO 10 NC е точно такъв модел и е снабден с батерия с капацитет 5,2 Ah

бъркалка за строителни смесиТя има една степен на работа, капацитет на разбъркване 40 литра и е пригодена за бъркалки с диаметър 120 мм. Дръжката й е двойна и с ергономичен дизайн. В комплект със строителния миксер може да закупите 2 броя батерии и зарядно устройство. Пълното презареждане на батерията отнема само 100 минути

Акумулаторната бъркалка за строителни разтвори намира широко приложение, когато се изисква да забърквате смеси на отдалечени от ел. мрежата места - например на паркинги, дворове, на скелета и др. 

COLLOMIX COLLOMATIC XM3-900

Внимание заслужават и миксерите за бетон и лепило на марката, които са предназначени за промишлена употреба. Представяме ви модела COLLOMIX COLLOMATIC XM3-900, който се отличава с отлична мощност 1500 W, две степени на работа и капацитет на разбъркване 70 литра. Вместимостта на ваната му е 90 литра

Тази високопроизводителна строителна бъркалка е подходяща за смесване на различни материали, независимо дали са лепкави, гъсти, сухи, еднокомпонентни или многокомпонентни. 

С габарити 1075 х 785 х 845 мм, COLLOMIX COLLOMATIC XM3-900 е лесен за транспортиране миксер за бетон, тъй като е снабден с две ръкохватки и две колела. 



 

Полезно четиво:

Какъв калорифер да изберем - електрически, дизелов или газов?

Професионална вакуум машина BILLY GOAT DL1801VE

Водоструйки NILFISK MC 5M, MC 6P и MC 7P - ексклузивно за професионалисти!

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание