Надуваеми лодки Honwave от HONDA

Публикувано: 2019-09-09 09:36:46
Категории: Надуваеми лодки и извънбордови двигатели Rss feed , Полезни съвети и ревюта Rss feed

През последните 60 години от HONDA подхождат към новите предизвикателства без страх и работят усилено за поддържат на високи стандарти, въвеждайки иновация след иновация. Именно този подход води до появата на новаторски продукти и технологии

Страстта на компанията към иновациите винаги е насочена към изискванията на крайния клиент и задоволяване на личните му нужди както днес, така и утре. В богатото продуктово портфолио на HONDA ще откриете разработена серия от надуваеми лодки Honwave, които си приличат по това, че са надеждни, лесни за използване и транспортиране. 

Ключови характеристи:

  • Употреба на PVC материали с високо качество
  • Ергономични дръжки за повдигане
  • Цветови нюанс от два тона
  • Допълнителни задни дръжки за повдигане (в избрани модели)
  • Твърд полимерен край на надуваемите балони
  • Две пейки за сядане (в избрани модели)

Видове

В серията Honwave ще откриете няколко вида надуваеми лодки според начина на изработка на дъното

Надуваеми лодки с оребрено дъно

Надуваемата лодка с оребрено дъно е безопасна и лесна за използване, отличен избор за гребци. Освен това тя е компактна и свръхлека. Подходяща е за кратки екскурзии, риболовни занимания или просто за удоволствие. 

С най-големия диаметър на надуваемия балон на пазара, този вид надуваеми лодки на Хонда осигуряват отлична флотация и стабилност. Нещо повече, сгъването и съхранението им може да бъде извършено от един човек само за няколко минути! 

Надуваеми лодки

Надуваеми лодки

Надуваеми лодки с алуминиево дъно 

За хората, които харесват екстремните забавления и морските приключения, надуваемите лодки с алуминиево дъно Honwave са идеалното плавателно средство. Здрави и готови за работа, техните изключително големи балони гарантират гладко плаване

Подовите ламели са номерирани за безпроблемно сглобяване, а по-малките модели позволяват да се съхраняват в една торба. Така може да ги вземете със себе си навсякъде!

Надуваеми лодки с V-образно надуваемо дъно

Леки и бързи, надуваемите лодки с V-образно надуваемо дъно предлагат високо ниво на комфорт. Подът им  е устроен да “поглъща” голяма част от създаваните по време на скоростно плаване вибрации, дори при силно вълнение на водата. 

Тяхната дълбока V-образна конструкция значително оптимизира работата на кила и осигуряваНадуваеми лодки максимална стабилност при почти всяка скорост. Дизайнът на корпуса спомага за гъвкавостта при насочване, отзивчивия баланс на управление и повишената плаваемост. 

Тези надуваеми лодки на Хонда са подходящи за употреба с четиритактови извънбордови двигатели. Ако търсите надеждна надуваема гумена лодка, в магазини Коледжиков сме готови да ви разкажем подробно за предимствата на всеки един модел и да ви насочим към подходящи за вас решения. 

Надуваеми лодкиНадуваеми лодки

Преимущества на надуваемите лодки Honwave 

В магазини Коледжиков предлагаме извънбордови двигатели Honda, които заслужават да бъдат инсталирани на Honwave надуваема лодка. Плавателните ни съдове се характеризират с лесно транспортиране и ниско тегло. Те са перфектни като средство за разходка в близост до брега, риболов или др. 

Създадени са да возят удобно, независимо от скоростта

С подходящия извънбордов двигател може да разчитате на отлична скорост на плаване. Например моделът ни HONDA T20 SE2 има нужда от двигател с мощност 2,3 к.с. и е с вътрешна ширина 61 см. Разполага с въжета за придържане и за придърпване на носа. По цялата дължина на балоните има предпазен буртик

Товароносимостта й е 250 кг. В отличие от нея надуваемата лодка HONDA T24 IE2 може да бъде снабдена с двигател с максимална мощност 5 к.с.Надуваеми лодки Разполага с халки за вдигане и връзване, въжета за придържане и придърпване на носа, разглобяеми гребла и е с товароносимост 400 кг

На свой ред надуваемата гумена лодка HONDA T40 AE2 с алуминиево дъно има нужда от двигател с мощност до 30 к.с. Тя дължа почти 4 метра и предлага вътрешна ширина 49 см. Без проблем побира 7 пътника, тъй като товароносимостта й е малко над тон. 

Снабдена е с:

  • дръжки за повдигане и придържане 
  • разглобяеми гребла 
  • въжета за придърпване на носа 
  • иноксови халки за вдигане и връзване 

Предпазен буртик има по цялата дължина на балоните. HONDA T40 AE2 е изработена от устойчив PVC материал, което позволява да бъде използвана независимо от атмосферните условия. Сглобяването й отнема само няколко минути и може да се извърши от един човек

Благодарение на иновативната технология за надуване, лодките Honwave са изключително стабилни. Ще се чувствате комфортно в тях дори при по-силни вълни. 

Може да променяте местата за сядане

Още една причина да обмислите закупуването на надуваема лодка Honwave е възможността да променяте разположението на пътническите седалки. По всяко време може да разместите местата за сядане, за да поберете своя екипаж. За стабилност са предвидени здрави предпазни въжета и държачи

надуваема лодкаМоже бързо да ги надуете 

Досещате ли се за едно неудобство на надуваемите продукти? Те имат нужда от надуване, което изисква време. За да не чакате дълго и да не се налага да полагате много усилия, Honda е предоставила крачна помпа с отлична производителност. С максимално кратко време ще надуете своята лодка и ще сте готови за плаване. 

Произведени са така, че да бъдат издръжливи 

Лодките не стоят през цялото време във водата. Известно време те са на брега. Имайки предвид това, Honda предлага продукт, който е тестван да устои на всякакви климатични условия. Горещо или топло, няма значение, тъй като надуваемите лодки са изработени от супер устойчива гума. Тя е издръжлива и също така лека. 

Предоставена е допълнителна защита 

Около борда на надуваемите лодки Honwave е поставен дебел защитен слой, който служи както като предпазител срещу нараняване при удар, така и гарантира запазване на формата на плавателния съд

Съвети за безопасна употреба на надуваема лодка Honwave 

Основните съвети, които трябва да следвате са:

  • Преди да влезете за първи път във водата, прочетете подробно ръководството, предоставено от производителя. 
  • Всеки път преди употреба проверявайте на външен вид какво е състоянието на лодката. 
  • След като надуете плавателния съд се уверете, че подовите секции са правилно монтирани.
  • След употреба се уверете, че лодката е суха. 
  • Не се препоръчва плавателният съд да стои дълго време под въздействието на ултравиолетова светлина и да бъде в контакт с различни горива, асфалт и др. 
  • Преди всяка употреба проверявайте какво е въздушното налягане.

Основни правила за поддръжка

Адекватната грижа и познаването на спецификите на материала, от който е изработен плавателният съд, са гаранция за дълъг срок на експлоатация и безопасност при плаване.

Ето затова:

  • След всяка употреба е препоръчително да измиете своята надуваема лодка Honwave с вода със сапун. 
  • Не използвайте защитни продукти, съдържащи восъци или алкохол.

Надуваеми лодки

 

 

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание