Безплатна доставка над 250.00 лв | Лесно връщане на продукти до 30 дни | Свържи се с нас: 02 920 1002
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Филтри

Категории

Мотофрези GRILLO. Защо да им се доверим?


Дата: 2019-06-22

 

 

 

 

Широката гама от мотофрези GRILLO задоволява нуждите, както на селското стопанство, така и в градинарството.

 

Първата мотофреза на GRILLO е произведена през 60-те години. Оттогава насам са се появили много други модели. Италианският производител непрестанно търси иновативни решения, за да направи своите бензинови мотофрези по-ефективни и по-надеждни, по-безопасни и лесни за използване, подходящи за задоволяване и на най-взискателните потребители.

 

 

 


Мотофрези GRILLO са подходящи за обработка на много твърди и каменисти почви на значителна дълбочина. Като правило, винаги обърнете шпората на предната част, за постигане на по-добър резултат, избягвайки прилагането на прекомерни усилия. Минавайки веднъж върху почвата се разрушава повърхностната кора, а последващо преминаване позволява обработването на пръстта в дълбочина. За да се постигне по-голяма дълбочина на обработка е необходимо да се отстранят страничните дискове. Мотофрези GRILLO 2500, 3500, 11500 са особено подходящи за ефективна и лесна работа на склонове.

 

 

 

 

 

Потребителят може да регулира дълбочината на обработката, като прилага повече или по-малко натиск върху шпората и регулира височината ѝ. Ако шпората е настроена на по-висока позиция, балансът на машината се премества напред, така че ще се движи лесно и следователно няма да работи в голяма дълбочина. Обратно, ако шпората се регулира в по-ниско положение, това ще позволи по-дълбоко обработване на почвата.

 

 

 

 

 

 

 

 

Страничните дискове са необходими за балансиране на мотофрезата и за маркиране на обработваната площ. При работа върху по-меки почви се препоръчват странични дискове, за да се предотврати покриването на обработваната почва от новите растения и увреждане на корените им. При меки почви страничните дискове осигуряват на мотофрезата оптимален баланс, позволявайки ѝ да се движи напред равномерно, без да се окопава в пръстта.

 

 

 

 

Бензинови мотофрези  GRILLO Princess MP3 PRO, 2500, 3500 и 11500 имат двойни отвори, за да се монтират мотичките на 90 °, образувайки спирала. Монтажа по точно този начин е особено препоръчителен за твърди, каменисти и мокри почви, за да се предотврати окопаване. По този начин остриетата се вкопават в почвата с по-голяма сила, за да рзрохкат повърхностната кора. Мотичките, които са оформени като спирала, са по-ефективни  и при меките почви, тъй като осигуряват по-добра подвижност на мотофрезата и следователно позволяват равномерно придвижване напред.

 

 


Всички продукти на GRILLO са проектирани и изработени така, че да запазят продуктивността си в продължение на много години. Всички компоненти, от най-простите до най-сложните, са с висок стандарт. Рамката, кормилото, ръкохватките, трансмисията, зъбните колела са изградени от GRILO с помощта на премиум материали и модерни технологии. Всичко това, за да се постигне високо ниво и 100% контрол на качеството.Всички мотофрези на BRILLO се сглобяват и се тестват внимателно от специализиран персонал. Финалната проверка включва пускане на двигателя, за да се проверят всички негови функции, като първокласен продукт. Всички машини на GRILLO се разпространяват и обслужват от изключителния представител и вносител за България „КОЛЕДЖИКОВ ЕООД“. Резервни части са на разположение в продължение на много години, след като производството на даден модел се преустанови.

 

 

Намерете своята мотофреза GRILLO, като последвате линка от изображението


Коледжиков ЕООД
BG103000896
Адрес на регистрация: гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон)
Адрес за кореспонденция:
гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон), п.к. 171
Email: office@kol-bg.com
Тел: 052 303 590 ; 02 920 1002 ; 0888 526 133

Върни До Горе