Безплатна доставка над 250.00 лв | Лесно връщане на продукти до 30 дни | Свържи се с нас: 02 920 1002
BGN
  • USD
  • BGN
Филтри

Категории

Аериране и скарифиране


Дата: 2019-05-24

 

 

 

Аерирането и скарифирането са два процеса, от съществена важност за правилното поддържане на всяка една градинска площ. Посредством тези два процеса се подсигурява лесния достъп на така необходимите за доброто здраве на тревата вода, въздух и хранителни вещества.  

 

 

Какво е аериране?


Аерирането е процес, който е добре да бъде извършван веднъж месечно. Машините извършващи тази дейност разполагат със специален вал, снабден с тънки телчета, които служат за продупчване на почвата. Чрез продупчването на почвата се улеснява преминаването на хранителни вещества, вода и въздух до корените на тревистата растителност. 

 

 

 

Какво е скарифиране?


Процеса на скарифиране е добре да бъде извършван два пъти годишно. Машините, пригодени за тази дейност, са оборудвани със специално оформен вал, изграден от назъбени ножове, които при работа режат корените и изваждат на повърхността ненужната трева и мъхове от почвата. По този начин корените на тревата биват разреждани и почиствани от задушаващите ги мъхове. 

 

 

 

 

Съществуват разнообразни варианти на машини, които извършват единия или другия процес, а има и машини които са комбинирани, чиито валове могат да бъдат сменяни. 

Във физическите и онлайн магазини на фирма КОЛЕДЖИКОВ ЕООД ще намерите голямо разнообразие от ръчни, електрически и моторни и професионални машини и инструменти, способни да задоволят нуждите и на най-взискателните клиенти.

 

 

              


Най-продавани

Новини

Нашите партньори

      

Коледжиков ЕООД
BG103000896
Адрес на регистрация: гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон)
Адрес за кореспонденция:
гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон), п.к. 171
Email: office@kol-bg.com
Тел: 052 303 590 ; 02 920 1002 ; 0888 526 133

Върни До Горе