Безплатна доставка над 250.00 лв | Лесно връщане на продукти до 30 дни | Свържи се с нас: 02 920 1002
BGN
  • USD
  • BGN
Филтри

Категории

Тракторна косачка HUSQVARNA - най-доброто решение за Вашата градина


Дата: 2019-05-20

 

 

С толкова голямо разнообразие от трактори за косене на пазара, изборът измежду тях винаги е трудна задача. При закупуване на тракторна косачка е много важно да се помисли за размера и типа на двора. Дали сте собственик на имот с голяма градинска площ или сте професионален озеленител, това е без значение, защото HUSQVARNA е марка с много решения, за всякакви приложения. 

 


 

Компания HUSQVARNA е известна по цял свят, а техните тракторни косачки се използват навсякъде. С тракторни косачки HUSQVARNA имате голям избор от иновативни и висококачествени машини за поддръжка на всякакви тревни площи. Някои от тези тракторни косачки са оборудвани с удобни подлакътници на седалката за по-голям комфорт на водача. Имат и предпазители, които защитават предната част при сблъсък с препятствие на пътя. Могат да работят както на светло така и на тъмно, тъй като са снабдени с фарове. 

 


​Повечето модели тракторни косачки HUSQVARNA разполагат с хидростатични трансмисионни системи с педали, които Ви позволяват да държите и двете си ръце на волана, докато регулирате скоростта и посоката с педалите. HUSQVARNA машини за косене на трева са проектирани за лесно управление, чрез удобни контроли върху таблото. Наличието на електронен или автоматичен заключващ диференциал, увеличава сцеплението при косене на мокра трева или работа по склонове.

 

 

 

Градински тракторни косачки HUSQVARNA предлагат най-различни функции, от които се нуждаете, за да контролирате удобно процеса, от круиз контрол до регулируема седалка и поставка за чаша с напитка. HUSQVARNA тракторни косачки осигуряват перфектно оформяне на неравни терени. Размерът на тракторни косачки HUSQVARNA ги прави лесни за маневриране и управление, като същевременно изискват малко място за съхранение. Оборудвани са с характеристики, които ги правят прости и удобни за работа като настройка на височината на косене, калобрани, регулируема седалка и ергономичен волан. Ако не сте работили с тракторна косачка HUSQVARNA, няма как да знаете, че косенето е толкова забавно и приятно.

 

 

С широката гама от приспособления, предлагани за косящи трактори на тревни площи и градини HUSQVARNA, Вие сте готови за всеки сезон. Тракторни косачки HUSQVARNA могат да бъдат оборудвани с градински самосвали, ножове за сняг, грейдери, разпръсквачи, метли и други. Защо да използвате Вашата градинска косачка само за косене на тревни площи, когато тя може много повече?

 

 

 

 

Колкото и да е живописен пейзажът през зимната сутрин, след нощ на обилен снеговалеж, това не променя факта, че снегът може да бъде изключително неудобен, особено ако трябва да отидете до някъде. Нещо повече, снегът, оставен да седи, често може да замръзне и да стане опасно хлъзгав. Почистването му може да се осъществи бързо и лесно с помощта на тракторна косачка HUSQVARNA, придружена с предно монтиран снегорин.
 
 
 
 
 
 
 
Ето някои от нашите предложения за тракторни косачки, само кликнете върху картинката за повече информация и закупуване:
 

Най-продавани

Новини

Нашите партньори

      

Коледжиков ЕООД
BG103000896
Адрес на регистрация: гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон)
Адрес за кореспонденция:
гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон), п.к. 171
Email: office@kol-bg.com
Тел: 052 303 590 ; 02 920 1002 ; 0888 526 133

Върни До Горе