Безплатна доставка над 250.00 лв | Лесно връщане на продукти до 30 дни | Свържи се с нас: 02 920 1002
BGN
  • USD
  • BGN
Филтри

Категории

Опушвач за месо BRADLEY Smart Smoker


Дата: 2019-08-20

 

 

 

 

Цена, както и подробни технически характеристики за BRADLEY Smart Smoker ще намерите в нашия Он-лайн магазин на следния линк:

http://www.koledzhikov.bg/product/9003/opushvach-avtomatichen-bradley-smart-smoker-s-6-politsi.html

 

 

 

 

Опушвачи BRADLEY SMOKERS са внесени за първи път в Европа през 2017 година. От този момент насам ние трупаме опит с тях. Винаги сме се изумявал наистина колко е добър ароматът на дим. Начинът, по който пушещата дървесина никога не се изгаря чак до пепел, изглежда има значение. Напоследък BRADLEY разшири асортимента от бисквити, достъпни за техните пушилни. Това са кръглите дискове от пресовани дървени стърготини, които се подават автоматично в пушачите и горят точно по двадесет минути всеки. Към вече впечатляващия списък от тринадесет вида дървесина, който включва всички обичайни фаворити като дъб, клен, хикори и елша, са добавени шест нови комбинации от дърво за опушване плюс ароматизатори: градински чай, бира, ловджийски микс, лют червен пипер, джинджифил и карибска смес. Разбира се, бисквитите се произвеждат от естествените дървета и в това отношение се квалифицират като биологични. Повторяемостта и надеждността на процеса на опушване, който предлага BRADLEY е добре известен на собствениците на ресторанти, на малките производители и на онези, които обичат да ловуват и ловят риба.


Улесняването на потребителя, винаги е било в списъка с добри причини да притежава BRADLEY SMOKERS. Така че, когато BRADLEY пуснаха новия си Smart Smoker, ние имахме желание да разбера колко по-интелигентен е от сегашните модели, всеки от които съществуват поне от петнадесет години. Освен оригиналния опушвач, (без цифрови контроли) настоящите дигитални модели позволяват програмиране на времето за пушене, температурата във фурната, времето на загряване. За студено пушене, техният адаптер се предлага като аксесоар, който служи за отстраняване на цялата нежелана топлина от шкафа. Какво повече бихме могли да искаме?


Щом разопаковахме новия интелигентен опушвач, видяхме, че той е крачка напред от всичко, което е било някога. Пушилнята е висок около метър, с индивидуално разтегателни крачета, които всъщност са по-полезни, отколкото си мислите. Вратата от полирана неръждаема стомана със здрави панти и фиксатори придава външен вид на професионално оборудване за обществено хранене - въпреки че широко използваните от професионалистите опушвачи за месо BRADLEY са предназначени основно за домашна употреба. Всички повърхности са лесно достъпни и с красив завършек. От вътрешната страна на шкафа за опушване има стени от неръждаема стомана, което ги прави много лесни за почистване на остатъци от дим. Заинтригувахме се като видяхме, че V-образната преграда, която на всички предишни модели седи над горелката за бисквити, вече не беше там. Добра идея, казваме, един артикул по-малко за почистване! Всичко, което капе, сега просто се събира в подвижната тава в долната част. В шкафа за опушване има релси за до десет хоризонтални стелажа. BRADLEY SMART SMOKERS се доставя с шест броя от тях, така че можете да ги размествате или да закупите допълнителни.

 


Сега към вълнуващата част, или може би не, ако сте имунизирани към удоволствията от натискане на бутони за настройки и програмиране. Но не се страхувайте, новият панел със сензорен екран е напълно ясен и уверяваме Ви, че няма да имате нужда от ръководството за употреба всеки път, когато искате да го използвате. Има и приложение за отдалечен контрол, което се свързва с вашия смартфон или таблет чрез Bluetooth. Под сензорния екран са поставени конектори за двете температурни сонди в комплекта. От сензорния екран или от мобилното приложението, можете да програмирате време за опушване, време на печене и температура на фурната. Също така можем да зададем таймери и аларми, задействани от температурата на сондите. От самото приложението можем да разглеждаме температурна графика от сондите. Можем да кажем, че сме напълно впечатлени. Ако сте начинаещ в опушването на месо и приготвянето на гурме BRADLEY SMART SMOKER ще Ви направи по добър готвач, а на опитните ще даде ново вдъхновени и възможности за приготвяне на деликатеси.

 


Нови продукти

Мотофреза

Мотофреза STIHL MH 700

-3%
Цена:Цена: 1,760.55 лв.
Каталожна цена:Цена: 1,815.00 лв.

Най-продавани

Газов калорифер

Газов калорифер RAIDER RD-GH15 - 15000 W

-10%
Цена:Цена: 168.30 лв.
Каталожна цена:Цена: 187.00 лв.

Нашите партньори

      

Коледжиков ЕООД
BG103000896
Адрес на регистрация: гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон)
Адрес за кореспонденция:
гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон), п.к. 171
Email: office@kol-bg.com
Тел: 052 303 590 ; 02 920 1002 ; 0888 526 133

Върни До Горе