Безплатна доставка над 250.00 лв | Лесно връщане на продукти до 30 дни | Свържи се с нас: 02 920 1002
BGN
  • USD
  • BGN
Филтри

Категории

Марки

«1»
ABAC

ABAC

От 1980 година насам, ABAC предлага правилната комбинация от гъвкавост и опит на професионалния пазар за компресори за сгъстен въздух. Чрез използването на най-съвременните производствени процеси и хиляди дистрибутори в повече от 100 страни по целия свят, ABAC Ви предоставя бутални и винтови компресори за вашия бизнес  с етикет за качество. Предлаганите компресори за сгъстен въздух са винаги на разположение и готови за употреба. Присъединете се към хилядите доволни клиенти, използващи милиони компресори ABAC по цял свят. Винаги ще имате сгъстен въздух на ваше разположение, независимо от сферата на приложение, защото италианската марка предлага подходящ продукт за всеки. Какъвто и да е бизнесът ви, ABAC намира подходящото решение за Вашето успешно развитие. Богатото портфолио от електрически компресори на АБАК Ви предлага възможност да увеличите пазарния си потенциал.

Буталните компресори са разделени на LINE, PRO и SILENT серия, като всяка има своя собствена характеристика. LINE серията обединява компресори с директно задвижване с или без масло, както и компресори с едноетапно и ремъчно задвижване. В PRO серията, както подсказва и наименованието, биха се вгледали професионалните потребители, които търсят двустепенни компресори за сгъстен въздух, компресори с два стъпаловидни ремъка или два стъпаловидни двигателя. Продуктите от серия SILENT предлагат високо ниво на комфорт и са строго фокусирани върху редукцията на шума. Този диапазон предлага професионални компресори, като се започне от такива с директно задвижване и се достигне до двустепенни модули.

Също така, не са за пропускане и предложенията за винтови компресори на ABAC. Всеки път, когато е необходим непрекъснат въздушен поток, въздушните компресори ABAC са сигурна инвестиция. Компресорите ABAC с винт са безшумни, с 30% по-ефективни от буталните компресори и ви предлагат много по-дълъг живот, благодарение на по-малко вибрации и по-малко движещи се части. Здравината и надеждността са от ключово значение за новото поколение и Ви осигуряват пълно спокойствие!

Благодарение на бензиновите и дизелови компресори ще сте напълно независими от енергийни източници, което Ви дава сгъстен въздух при всякакви обстоятелства. Мобилните бензинови компресори са проектирани и произведени в завода на ABAC в съответствие с международните стандарти за качество. Всички единици са с дръжка и големи пневматични колела, което гарантира лесна работа. Освен това АБАК са заложили на бензинови мотори Honda, които са известни със своята висока надеждност и изключително ниски нива на звука. Това гарантира ефективността на компресорите и оптимален комфорт, когато се използват. Множеството изходни отвори и широк спектър от конфигурации за единичен или двоен резервоар намират решение на всяко търсене. Стационарните бензинови и дизелови  компресори са предназначени за лесна работа, а благодарение на размера, можете да оптимизирате наличното пространство. Електрически стартер и намаленият шум, чрез вибриращите тампони, осигуряват допълнителен комфорт за ползване, както на компресорите с бензинов, така и с дизелов двигател.

Предлаганите резервни части на ABAC са произведени, за да отговарят на същите стандарти, като вашия компресор. Те са преминали същите изпитания за издръжливост и са доказали, че осигуряват най-добрата защита на вашата инвестиция. Правилните спецификации и правилното качество осигуряват безпроблемна поддръжка. АБАК предлага разнообразие от линейни филтри за всякакви нужди. Употребата им отстранява замърсяващите частици, които могат да повредят и намалят производителността на компресора.

http://www.abacaircompressors.com/

24

продукти

ADLUS

ADLUS

ADLUS е високо признат производител на висококачествени градински инструменти и аскесоари

0

продукти

AEG

AEG

AEG процъфтява с иновациите, които Ви дават най-доброто усещане за майсторство във Вашето готвене, грижа за дома и прането. Това са AEG. И заедно с Вас винаги са една идея напред. AEG е безмилостна в стремежа си винаги да бъде крачка напред. През 2017 година отпразнува 130 години за привеждане на иновациите във Вашия дом. Сливане на интелигентна технология с отзивчив дизайн, като следвате визията и дизайнерската философия на Peter Behrens, AEG предлага съвършенство във форма и функция.

Иновациите са в основата на всичко, което прави AEG. Това е движещата сила зад най-известните ѝ изобретения за дома, от създаването на първия електрически хладилник до първата технология за термопомпени сушилни машини.

Във всеки уред на AEG ще намерите интелигентна технология и отзивчив дизайн, гарантиращ Ви изключителни резултати по време. Ще откриете, че едно докосване предефинира това, което е възможно у дома. AEG проектира своите уреди около Вас - осигурявайки Ви пълен контрол и изключителни резултати.

AEG, като  най-добрата компания за електроуреди в света, прави положителна ежедневна разлика в живота на хората и за планета. АЕГ са амбициозни в това, което се стремят да постигнат. Намаляването на въглеродния отпечатък с 50% и увеличаването на материалната ефективност са две важни области, в които AEG желае да направи разлика в близко бъдеще. Знаят, че има предизвикателства. Но твърдо вярват, че като работят заедно, за да намерят устойчиви решения, които са от полза за всички, ще продължат да правят положителна разлика - всеки ден.

0

продукти

AERIAL

AERIAL

Продуктовия каталог на AERIAL предоставя богат избор от кондензационни изсушители, сушилни за перални помещения, адсорбционни изсушители, вентилатори, продукти за изсушаване на мазилка или боя в сгради, подлежащи на строеж или ремонт.

Като семейна фирма, AERIALI винаги се е стремяла в затвърждаването на дългогодишните традиции, опит и изграждане на ценности, като човечност и честността към своите клиенти, доставчици, партньори и служители, продължавайки да ги спазва и до днес. В допълнение към надеждността на марката, нейния устойчив растеж и помага да разширява успехите си. АЕРИАЛ разчита на мотивирани и квалифицирани служители, които непрекъснато се усъвършенстват, за да отговарят на високи стандарти за качество. Развитието и производството се осъществяват в Германия, поради което се развиват и доразвиват висококачествени, иновативни, премиум продукти.

Произвеждайки в Norderstedt повече от 25 години, AERIAL е изградила 35-годишна работна сила за своите клиенти в сектора на охлаждането и климатизацията, индустрията за възстановяване на щетите, строителните дейности по изсушаване на помещения, сектора за управление на водите, басейни и уелнес, сушене на пране, поддръжка на жилищни площи и мазета, както и като търговски и промишлени клиенти и частни крайни клиенти, предлагайки им кондензационни изсушители, адсорбционни изсушители, вентилатори и пречистватели за въздух, сушилни.

Друга важна бизнес област е разработването и производството на единици за OEM клиенти. AERIAL поддържа дългогодишни бизнес отношения, основани на доверие и надеждност, с купувачи и доставчици. Квалифицираните служители и рационализираната организация на производство осигуряват постоянно високо ниво на качество.

Немската марка АЕРИАЛ се интересува от задълженията, отговорностите и тревогите на своите клиенти, за да разбере индивидуалните нужди и да предостави добро решение. Всяка стъпка от производството на изсушителна техника се контролира, за да е сигурно, че всеки продукт, напуснал цеховете, отговаря на строгите стандарти за качество. Всички изсушители и аксесоари се разработват в съответствие с изискванията на пазара.

AERIAL предлага не само продажба на кондензационни изсушители, адсорбциони изсушители, вентилатори и пречистватели за въздух, сушилни, но и скоростна поддръжка и сервиз. Подкрепят партньорите си при специални технически случаи и осигуряват структуриран процес на управление на проектите, за да се гарантира, че стандарти за качество на изсушителна техника AERIAL са изпълнени. Партньорите и дистрибуторите на АЕРИАЛ са обучени и добре запознати с всички продукти.

https://www.aerial.de/en/

4

продукти

AGRIMOTOR

2

продукти

AGRINOVA

AGRINOVA

АГРИНОВА е производител на машини, които почистват големи територии от листа и други отпадъци, уреди за натрошаване на клони, скарифатори за аериране и обогатяване на почвата, вакуум машини, познати като градински прахосмукачки за събиране на боклуци и шума.

Водещата дума е „качество”. Но какво означава това? Първото нещо което Ви идва на ум е „нещо което работи”. За това AGRINOVA предлага на пазара само добре функциониращи дробилки за клони, прикачни дробилки, дробилки за слама, хидравлични дробилки, професионални листосъбирачи, вакуум машини, аспиратори за листа, бензинови аератори, моторни скарифатори, разпръсквачи на тор, ръчни валяци, мелници.

Повечето продукти в днешно време са предназначени за определена продължителност. При AGRINOVA важи мотото „веднъж и завинаги”. С правилна експлоатация и редовна поддръжка на Вашата дробилка, аератор, скарифатор, листосъбирач ще използвате машината дълго време. Качеството също означава ”уважение”. Най-важно е то към крайния купувач на градинска, селскостопанска и почистваща техника, пред който AGRINOVA гарантира най-голяма отговорност. Клиента винаги може да разчита на сервизно обслужване и адекватна информация.

Без да сме скромни, твърдим, че AGRINOVA произвежда добре функциониращи, качествени и уважавани прикачни листосъбирачи и вакуум машини, моторни аератори, бензинови скарифатори, дробилки за клони. АГРИНОВА произвежда градинска, селскостопанска и почистваща техника, от която се нуждаете, отговаряйки подобаващо на вашето доверие с качество и лоялност.

http://www.agrinova-italia.it/en/

63

продукти

AGT

AGT

AGT е румънски производител на генератори за ток и заваряване, строителна техника, помпи, селскостопанска техника, аксесоари, като оборудването на моторните машини включва главно двигатели Honda, Briggs & Stratton и Lombardini, алтернатори SINCRO и други компоненти. Бензинови и дизелови генератори за ток и заваряване АГТ, като голямата част от оборудването за строителството и селското стопанство са собствено производство на фирмата.

Както забелязвате, AGT произвежда богат асортимент от продукти, включващ генератори, трамбовки, машини за рязане на бетон, вибратори, гилотини, валяци, пердашки, вибриращи греди, мотокултиватори, косачки, мотофрези, помпи за чиста вода, помпи за мръсна вода, тримери, верижни триони, моторни пръскачки, свредели, ъглошлайфи, ножици за жив плет, снегорини, лентови триони, прахосмукачки за стърготини, повърхностни помпи, потопяеми помпи, хидрофори, компресори,

Чрез осигуряване на качество, на европейско ниво, на своите продукти и техническа и търговска подкрепа, осигурявана на дистрибуторите, АГТ става най-големия производител на преносими генератори и заваряване на Румъния. През 2005 АГЕНТ ТРЕЙД внедрява и сертифицирана система за управление на качеството в съответствие с ISO 9001.

Освен към румънския, AGT се стреми и към световния пазар, вземайки участие със собствени щандове на престижни събития, провеждащи се в Кьолн между 2006 и 2008 година, Мюнхен 2007 – 2013 година. На тях AGENT TRADE демонстрира своите генератори, трамбовки, машини за рязане на бетон, вибратори, гилотини, валяци, пердашки, вибромастари, мотокултиватори, косачки, мотофрези, помпи за чиста вода, помпи за мръсна вода, тримери, верижни триони, моторни пръскачки, свредели, ъглошлайфи, ножици за жив плет, снегорини, лентови триони, прахосмукачки за стърготини, повърхностни помпи, потопяеми помпи, хидрофори, компресори.

Вече от 14 години AGT произвежда генератори за токозахранване и заваряване, оборудване за строителната индустрия, моторни помпи и малки съоръжения за механизация в селското стопанство, като всички продукти са съобразени с DIY (do it yourself) пазара. КОЛЕДЖИКОВ ЕООД е оторизиран дистрибутор за България на оборудването, произведено от AGT.

http://www.agt.ro/

9

продукти

AL-KO

AL-KO

КОЛЕДЖИКОВ ЕООД е изключителен вносител на градинска техника с марка AL-KO. Австрийската фирма в продължение на половин век проектира иновативни градински инструменти, като косачки за трева, райдери, тракторни косачки, мотоблоци, моторни триони, електрически верижни резачки, мотофрези, снегорини, водни помпи, тримери за трева, палцови косачки, ножици за жив плет, дробилки, храсторези, дренажни помпи, хидрофори, генератори, цепачки, аератори и скарифатори. Продуктите на АЛ-КО съчетават дългогодишния опит и експертни знания по отношение на технологиите и функциите със стандартите за модерен дизайн. Лесната употреба на градинските инструменти е важен момент при избора и покупка на градинска машина, за това усилията на AL-KO са насочени на там. В края на краищата, всеки който работи бързо има време за други приятни занимания в ежедневието.

Продуктите с марка АЛ-КО покриват всичките Ви познати градински занимания, като косене на трева, рязане на клони и дървета, освежаване и подхранване на почвата, разтрошаване на клони и отпадъци, поддръжка на моравата, отстраняване на висока трева, изпомпване на вода, комунални услуги в сферата на озеленяването. Цялата градинска техника покрива системата за качество ISO 9001:2008.

За комфортна поддръжка на градината ние от КОЛЕДЖИКОВ ЕООД, като официален вносител на AL-KO за България гарантираме за качеството на предлаганите верижни триони, косачки за трева, райдери, тракторни косачки, мотоблоци, моторни резачки, мотофрези, снегорини, водни помпи, тримери за трева, палцови косачки, ножици за жив плет, дробилки, храсторези, дренажни помпи, хидрофори, генератори, цепачки, аератори и скарифатори. С помощник като АЛ-КО градинската поддръжка и обработка е детска игра. Разгледайте широката гама от продукти и купете директно от нашия онлайн магазин. 

http://www.al-ko.com/de

135

продукти

ANTOR

ANTOR

Продуктите познати на пазара с марка ANTOR се произвеждат и представляват от автомобилния клон на Anadolu Group, Anadolu Motor, която е с над петдесет годишен опит в производство и маркетинг на двигатели. Започвайки производство на двигатели с лиценз от Lombardini и продължавайки със собствената си марка ANTOR, Анадолу Мотор изнася в почти 50 страни, включително Италия.

Освен производството на маркови бензинови и дизелови двигатели с марката ANTOR, Anadolu Motor предлага цялостно портфолио от мотокари, водни помпи, бензинови и дизелови генератори, които произвежда и внася под марката ANTRAC и разпространява HONDA Power Products, извънбордовите двигатели Honda Marine и дизеловите двигатели Lombardini.

Anadolu Motor има за цел да улесни живота на своите клиенти, като осигури висококачествени селскостопански решения на конкурентни цени. Портфолиото на ANPA за селскостопанска техника включва широка гама от продукти като машини за смесване на фуражи, косачки, ножици за жив плет, снегорини, моторни коси и тримери, трактори за косене, акумулаторни продукти, духалки за листа, помпи за вода, мотофрези.

Създадена на базата на партньорството между Anadolu Motor и италианските трактори Argo през 2017 година, Anadolu Landini разпространява трактори Landini и също така произвежда модели между 50-75 конски сили в Турция.

С цел да улесни живота на своите клиенти, чрез предлагане на модерна технология, Anadolu Motor обслужва всички 81 града на Турция чрез 200 дилъри и 400 договорирани сервизни центъра.

Всички в Anadolu Motor Üretim ve Pazarlama A.Ş. и служителите и висшето ръководство, са ангажирани да бъдат чувствителни по въпросите на околната среда, здравето и безопасността на работното място, като поемат социалните и екологични отговорности и непрекъснато работят, за да предотвратят замърсяването на природата, трудовите злополуки и професионалните заболявания, спазвайки правните и други изисквания и непрекъснато оптимизират ефективността на своите системи за управление.

От засяването до прибирането на реколтата, продукти ANTOR винаги предлагат подкрепа на градинаря.

1

продукти

AOLAN

AOLAN

AOLAN INDYSTRY е високотехнологично предприятие, което събира научноизследователска и развойна дейност, за производство и маркетинг на мобилни въздушни охладители, климатици, уреди за индиректно изпарително охлаждане. Всички продукти са одобрени от CE, SASO, BV и успешно се изнасят в повече от 60 страни и региони, включително Европа, Америка, Азия, Африка, Латинска Америка и други.

С цел да задоволи своите клиенти, AOLAN се стреми и да им осигури най-добрите услуги, като подобрява управлението и развива качество на продуктите. С АЛОАН имате избор на мобилен охладител, климатик, уред за индиректно изпарително охлаждане с различен начин на монтаж и обем на въздушния поток от 2 000 до 120 000 кубични метра за час.

Климатици, охладители и вентилационни системи AOLAN намират приложение за охлаждане и вентилация в текстилната и обувна сфера, предприятия за производство на полимери и каучук, машиностроенето, хранителната промишленост, земеделието, животновъдството, кафенета и хотели, дома, офис помещения, магазини и супермаркети. Различните по размер и вид охладителни тела, Ви дават възможност за понижаване температурата и пречистване на въздуха от малки помещение до огромни производствени цехове и промишлени складове.

AOLAN е заета в производството на продукти за вентилация и аспирация на помещения от 1998, като доставя на пазара за климатична техника енергоспестяващи индустриални охладители, климатични и вентилационни системи.

http://www.aolancooler.com/

0

продукти

AQUASYSTEM

AQUASYSTEM

AQUASYSTEM е родена през 1972 годна в Италия, като зад нея стои 40 годишна история, растеж, развитие и иновации в технологиите на хидравличните системи, резервоари под налягане и разширителни съдове. Благодарение на своя опит, индустриална дейност и световно разпространение на продуктите си, АКВАСИСТЕМ е посочвана като водеща марка в инженерното строителство на плоски разширителни съдове, разширителни съдове за отоплителни системи, разширителни съдове за соларни инсталации, хоризонтални и вертикални хидрофорни съдове, хидрофорни съдове за налягане от 15 до 25 bar, многофункционални резервоари.

Хидравлични системи и резервоари AQUASYSTEM са перфектната среща между индустриалното ръчно изработеното качество на продукта. Компанията прави инвестиции насочени към иновативни технологии и формиране на по-подготвен и професионален екип от хора. От автоматизацията на производствените линии до роботиката, всичко работи под вниманието на персонала в AQUSYSTEM, който винаги и е готов да предприеме действие в програмирането и персонализирането. В АКВАСИСТЕМ процедурата по продажба на разширителни и хидрофорни съдове се изпълнява в съответствие с високите стандарти за планиране на бизнес организация.

Модерни, автоматични и ефективни производствени линии, персонализиране на продукта и неговата опаковка, проследяване на всеки компонент по време на неговия производствен цикъл, организация и съхранение на поръчката. В AQUASYSTEM всичко е насочено към силна технологична иновация, при която големите производствени мощности вървят винаги със строг контрол на качеството. Чрез система за баркодове се следи производствения процес на поръчките.

http://www.aquasystem.it/home/

2

продукти

ARCHMAN

ARCHMAN

ARCHMAN е марката, която предлага своите продукти на пазара в продължение на повече от четиридесет години. Компанията се занимава основно с производството на ножици за лозарство и градинарство. ARCHMAN е синоним на вярност и гъвкавост към нуждите и вкусовете на клиентите, към които се включват, както професионални оператори, така и любители на лозарството и градинарството.

С марка АРЧМАН ще намерите ножици за подрязване, градински ножици, ножици за клони, ножици за трошене, ножове за присаждане, ножица от кована алуминиева сплав, камъни за заточване, ножици за трева, градински инструменти за обработка на почва, ножове, гребла, дълги ножици за подрязване, ножици за събиране на реколта, уред за връзване на ленти, уред за присаждане.

ARCHMAN се отнася с внимание и грижа към продукта в неговата цялост, солидна и ефективна изработка за пъргава и лесна работа в полза на потребителя. Всички артикули на марката са насочени към професионалната поддръжка на овощни дървета и астми.

В периода за подрязване на лозите винаги има нужда от ножици. АРЧМАН предлага лозарски ножици, изцяло изработени от стомана, с гумено покритие на ръкохватките. За събиране на гроздовата реколта пък има специални ножици с прав или извит нож.

Стопанисването на градина с плодови дървета също няма да е трудно ако се доверите на ARCHMAN. В асортимента на компанията ще намерите ножици за клони с подвижна глава, ножици с дължина на рамото от 0.5 до 1 метър за строшаване на дебели клони, ръчни триони с фиксирано или сгъваемо острие и изключително остри зъби от закалена стомана, професионални ножове за присаждане от въглеродна стомана.

В гамата от продукти на ARCHMAN има и инструменти за озеленители. Може да изберете ножица за жив плет с вълнообразно или гладко острие, ножици за подрязване на цветя с тефлоново покритие на режещата повърхност, ножици за ръчно накъсяване на трева, гребла за обиране на суха шума, ножове за градинарство и цветарство.

http://www.archman.it/

0

продукти

ATIKA

ATIKA

Основана през 1949 г., компания ATIKA се развива от регионален производител в международна компания. Продуктите на ATIKA се използват днес както при португалското слънце, така и при руския студ. Те вдъхновяват професионалисти и любители както в Скандинавия, така и в Гърция.

С марка ATIKA може да закупите банциг, бетонобъркачка, нож за рязане на плочки, изсушител, бъркалка, шлайф машина, свредел, моторна коса, градинска дробилка за клони, ножица за храсти, прътов трион, верижен трион, листосъбирач, комбинирана система за градинска грижа, мотофреза, тример за трева, вертикутир, машина за метене, цепачка за дърва.

Продуктите на ATIKA впечатляват със силната си ориентация към клиентите. Те са мощни, безопасни и лесни за използване. Здравата им конструкция винаги гарантира солиден експлоатационен живот. И това, което е особено важно, за строителна и градинска техника ATIKA, че доказва близостта на потребителите. Желанията на клиента бяха щателно анализирани и съгласувани с най-съвременните технологии.

ATIKA се произвежда на площ от около 40 000 квадратни метра според най-новите процедури с най-съвременните машини. В един момент обаче все още е малко "старомодно": по отношение на качеството. Всички продукти са получени  от сурови материали и след детайлна обработка се стига до окончателно сглобяване. Точността и надеждността са крайъгълните камъни на този висококачествен стандарт.

Широкото ноу-хау на АТИКА в областта на строителството и производственото инженерство е основата за успех. Иновативните и интелигентни разработки от ATIKA укрепват репутацията на компанията като източник на вдъхновение и идеи на международния пазар. По този начин непрекъснато се развива и се ориентираме към изискванията и желанията на своите клиенти. По тази причина банциги, бетонобъркачки, ножове за рязане на плочки, изсушители, бъркалки, шлайф машини, свредели, моторни коси, градински дробилки за клони, ножици за жив плет, прътови триони, верижни дърворезачки, листосъбирачи, комбинирани системи за градинска грижа, мотофрези и мотокултиватори, тримери за трева, вертикутири, машини за метене, цепачки за дърва ATIKA се радват на изключително голямо приемане от страна на потребителите.

Разбира се, АТИКА придава огромна стойност по отношение на безопасните и екологични критерии, както показват придобитите сертификати за качество. ATIKA дори може да се похвали с награда "Red point” за отличен дизайн.

Виждате ли, в ATIKA всичко се вписва!

http://www.atika.de

3

продукти

AZUD

AZUD

AZUD разработва технологии и продукти за ефективно използване на водата в напояването, филтрацията и пречистването на водите, адаптирайки наличната вода към земеделските, индустриалните и общинските приложения.

AZUD е група от компании, съставлявана от повече от 20 фирми. Чувствителна към проблемите с водата, основната цел на AZUD е разработването на технологии и продукти, които позволяват ефективното използване и максималната рентабилност на оскъдния ресурс, какъвто е водата.

Стратегията на АЗУД се концентрира в "Културата на водата", ос на своята дейност, която насърчава рационалното използване на водата.

„Успехът на нашите клиенти е и наш” този принцип е предаван на дистрибуторите и дъщерните дружества в цял свят и е приет от всички, които произвеждат и продават ръчни и автоматични филтри, напоителни фитинги, пръскачки, маркучи, системи за капково напояване, капкови маркучи и тръби, дискови филтри, мобилни станции за питейна вода, пречиствателни станции за вода, инсталации за пречистване на мръсна вода, системи за рециклирана обработка на водата АЗУД.

AZUD е международна марка с глобален проект. Стратегията, разработена въз основа на културата на водата, иновациите и ориентацията към клиента, благоприятства бързото и консолидирано международно разпространение. АЗУД присъства в повече от 70 държави от петте континента.

AZUD счита, че е от съществено значение инвестирането в научноизследователска и развойна дейност, което е ключов елемент от нейната дългосрочна стратегия. Компанията инвестира значителна част от своите икономически и човешки ресурси в разработването на технологии и продукти, които позволяват ефективното използване на водата и енергията. В резултат на усилията си AZUD разработва глобално предложение, осигуряващо решения в областта на напояването, филтрацията и водно третиране.

AZUD е една от първите компании в сектора за въвеждане на система за управление на околната среда, сертифицирана по стандарт ISO 14002. Освен това дружеството инвестира всяка година в мерки, които благоприятстват околната среда и насърчават правилното управление на отпадъчните материали и рециклирането.

Ръчни и автоматични филтри, напоителни фитинги, пръскачки, маркучи, системи за капково напояване, капкови маркучи и тръби, дискови филтри, мобилни станции за питейна вода, пречиствателни станции за вода, инсталации за пречистване на мръсна вода, системи за рециклирана обработка на водата AZUD са ориентирани към техническа стандартизация от най-високо качество, базирана на стандарт ISO 9001.

http://www.azud.com/

0

продукти

BATTIPAV

BATTIPAV

В края на 90-те години основната дейност на BATTIPAV преминава към съсредоточаване на голяма част от енергията си върху разработването и производството на машини за рязане на тухли, отрезни машини за облицовъчен материал, машини за рязане на фаянс, машини за рязане на камък, електрически машини за рязане на плочки, машини за рязане на мрамор, универсални смесители, подопочистващи машини, циркуляри, кръгови триони.

Всеки продукт BATTIPAV е проектиран и произведен в Италия, което е гордост и голямо предимство на марката пред конкурентите. Печат за качеството е гравиран върху всеки продукт, за да идентифицира произхода и автентичността на машините за рязане.

Днес, след почти 30 години, производствената база на BATTIPAV се разполага на площ от около 12 декара, от които повече от 7 000 квадратни метра са закрити помещения и разпространява машини за рязане на тухли, отрезни машини за облицовъчен материал, машини за рязане на фаянс, машини за рязане на камък, електрически машини за рязане на плочки, машини за рязане на мрамор, универсални смесители, подопочистващи машини, циркуляри, кръгови триони в над 90 страни.

Философията на конструкцията и дизайна на отрезни машини BATTIPAV е нещо много солидно и важно за марката.

Серията от процедури за строг надзор на качеството през целия производствен процес, позволява на машини за рязане на мраморни, каменни и фаянсови блокове и плочки БАТТИПАВ да имат индекс на дефективност, равен на нула. Ето защо всяка машина BATTIPAV има гаранция 24 месеца.

https://www.battipav.co.uk/

6

продукти

BBQ SCOUT

1

продукти

BCS

BCS

С марка BCS се произвеждат мотоблоци, мотокултиватори, палцови косачки, градински трактори, косачки за трева, сенокоси.

В края на шейсетте години на 20 век, BCS навлиза в областта на поддръжката на тревните площи с изграждането на първите "леки" и малки многофункционални двуколесни трактори на пазар, на който дoтогава присъствали само скъпи и обемисти градински машини за обработка на почва.

От 1970 година насам, за да се отговори на нарастващото търсене и повишена производителност в селското стопанство, се появяват въртящи се дискове за трактори.

Днес BCS Group е водеща мултинационална компания в сектор „градинска механизация”. Проектира и произвежда селскостопанска техника: мотоблоци, мотокултиватори, палцови косачки, градински трактори, косачки за трева, сенокоси, за поддръжка на зелени площи, машини за производство на автономна електроенергия и мобилно заваряване.

BCS Group има три производствени завода в Италия ( разположени в Abbiategrasso, Luzzara и Cusago), сертифицирани по ISO 9001. БЧС присъства на всеки континент с търговски офиси и мрежа от дистрибутори.

http://www.bcsagri.it/

17

продукти

BELLE

BELLE

ALTRAD BELLE е утвърден производител на леко оборудване за пазарите на строителна техника. Седалището на BELLE е във Великобритания. През 2009 година компанията става част от Altrad Group, със седалище в Монпелие, Франция.

Широка продуктова гама на БЕЛЛЕ включва: бензинови трамбовки, пердашки за подови замазки, бетонобъркачки, отрезни машини, генератори, водоструйки, ръчни колички, валяци, шлифовъчни машини, снегопочистващи машини, миксери tip-up, инструменти за довършителна строителна работа, плочкорези. Разпространението на строителна техника BELLE се осъществява от изключителни дистрибутори и фирми в областта на строителството.

Пълна гама от леки строителни продукти BELLE се произвеждат в собствен производствен обект, намиращ се в Англия.

ALTRAD BELLE проектира всичките си бензинови трамбовки, пердашки за подови замазки, бетонобъркачки, отрезни машини, генератори, водоструйки, ръчни колички, валяци, шлифовъчни машини, снегопочистващи машини, миксери tip-up, инструменти за довършителна строителна работа, плочкорези, като се съобразява с очакванията и изискванията на клиентите, специфичните нужди на всеки пазар, както и с действащите в момента стандарти.

Обслужването на клиентите на строителна техника BELLE е динамично и активно. Altrad Group се стреми да осигурява бърз отговор и организация по снабдяване с резервни части и следпродажбено обслужване на своите бензинови трамбовки, пердашки за подови замазки, бетонобъркачки, отрезни машини, генератори, водоструйки, ръчни колички, валяци, шлифовъчни машини, снегопочистващи машини, миксери tip-up, инструменти за довършителна строителна работа, плочкорези. За тази цел онлайн отделът за гаранционна и следгаранционна поддръжка работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицатa.

Комбинацията от дизайн и производствен опит, съчетани с високо ниво на обслужване на клиентите, означава, че ALTRAD BELLE предлага на клиентите си наистина глобална услуга.

http://www.bellegroup.com/

2

продукти

BERNARDO

BERNARDO

BERNARDO предлага артикули и инструменти за области, като дървообработване, металообработване, транспортна и подемна техника, строителство, почистване с голям набор от банциги за метал, ножици за рязане на ламарина, уреди за заточване на дискове, пясъкоструйки, машини за измиване на части, отрезни машини, кръгови триони, хидравлични мотокари, хидравлични повдигачи, палетни колички, рендета, фрези, мобилни и стационарни компресори, хидравлични преси, машини за огъване на ламарина, арбър преси, работни маси.

БЕРНАРДО предлага широка гама от аксесоари и машини за фрезоване, шлифоване, рендосване в областта на дървообработването. С марка БЕРНАРДО ще откриете подходящата дървообратваща машина, удачна за хоби или професионално дървообработване.

Палетни колички, хидравлични повдигачи и други, осигуряват безопасен транспорт. За всички дейности на закрито или открито BERNARDO разработва транспортно оборудване, което е особено лесно за работа и е подходящо, както за квалифицирания работник, така и за любителите.

Оборудването за обработка на ламарина се произвежда въз основа на висококачествени стандарти. Те включват прецизни лагери на вала, специални стоманени огъващи ролки, използване на сив чугун за стабилност и въртящи се ролкови лагери. Всички тези компоненти са включени в банциги за метал, ножици за рязане на ламарина, уреди за заточване на дискове, машини за огъване на ламарина, арбър преси.

Подложки и стойки BERNARDO са идеалната основа за всички дървообработващи и металообработващи машини. Само по този начин може да се създаде оптимална работна база.

БЕРНАРДО предлага защитни устройства за фрезови, пробивни, шлифовъчни, отрезни, машини.

0

продукти

BERTOLINI

1

продукти

BILLY GOAT

BILLY GOAT

BILLY GOAT Industries е голяма компания, занимаваща се с производството на професионални, специализирани градински машини. Марката се заражда през 1967 година, като дъщерно дружество на Clipper Manufacturing. През 1969 година BILLY GOAT се отделя и става самостоятелна и независима марка градинска техника. През май месец, 2015 година, компанията е придобита от популярната и всеизвестна Briggs & Stratton Corporation. С марка BILLY GOAT ще намерите пълна гама от продуктови решения за жилищни, професионални и общински нужди, обслужващата сфера, контрагенти и клиенти на дребно. В продължение на повече от 50 години, компанията е лидер в тези области, създавайки фантастични имоти по цял свят. КОЛЕДЖИКОВ ЕООД е официален дилър на духалки, вакуум машини, листосъбирачи, сеялки, аератори, скарифатори, машини за премахване на корени, храсторези, косачки марка BILLY GOAT. Продуктите са проектирани и строго тествани, според най-високите спецификации, поради което те са известни с изключителната си издръжливост и производителност от година на година. Когато става въпрос за градинско почистване, косене на трева или обработка на повърхност, BILLY GOAT предлага водещи решения за професионална и любителска дейност. Америкаснки духалки, вакуум машини, листосъбирачи, сеялки, аератори, скарифатори, машини за премахване на корени, храсторези, косачки с марка BILLY GOAT ще удовлетворят всеки потребител. Ние от КОЛЕДЖИКОВ ЕООД сме официален представител и вносител за България на цялата гама продукти BILLY GOAT.

https://www.billygoat.com/na/en_us/home.html

48

продукти

BLACK&DECKER

BLACK&DECKER

Американският производител BLACK&DECKER предлага електроинструменти, машини и аксесоари за строителна, градинска и домакинска работа. Това са бормашини, отвертки, прободни триони, ъглошлайфи, перфоратори, компресори, циркуляри, вибрационни шлайф машини, пистолети за боя, оберфрези, нивелири, винтоверти, виброшлайфове, пистолети за топъл въздух, такери, тримери с корда, колесни косачки, моторни метли листосъбирачи, ножици за жив плет, уреди за обкантване, прахосмукачки, парочистачки, тостери, кафе машини, мини хладилници, хлебопекарни фритюрници.

Duncan Black и Alonzo Decker слагат начало на марката, когато и двамата са 23 годишни през 1910 с малко магазинче за машини. Голям пробив BLACK&DECKER постига с изобретяването на преносима електрическа бормашина, комбинирашща ръкохватка и спусък, за която получават патент. Тогава се появява и шестоъгълното лого, символизиращо гайка.

Днес BLACK&DECKER е водещ производител на електроинструменти, градинска техника, домакински уреди, които поддържат високо ниво за качество. Ще разгледаме предлаганите продукти от всяка категория по отделно.

Към електроинструменти BLACK&DECKER спадат бормашини, отвертки, прободни триони, ъглошлайфи, перфоратори, циркуляри, вибрационни шлайф машини, винтоверти, пистолети за топъл въздух, такери. Както сте забелязали, изброените продукти покриват дейности по пробиване, завинтване, рязане на дърво. Всичко необходимо за домашния и професионален майстор.

Раздел „Градинска техника”, включва моторни метли, листосъбирачи, ножици за жив плет, уреди за обкантване, тримери, косачки BLACK&DECKER. С тях ще обгрижвате двора и градината, като поддържате вида и спретнат.

Домакинските електроуреди могат да се разделят на почистващи: прахосмукачки, парочистачки, и кухненски: тостери, кафе машини, мини хладилници, хлебопекарни, фритюрници, ютии, съдомиялни, кухненски роботи, сокоизтисквачки.

http://www.blackanddecker.com/

55

продукти

BLUE BIRD INDUSTRIES

BLUE BIRD INDUSTRIES

BLUE BIRD INDUSTRIES е създадена през декември 1978 година. Дейността на завода тогава е производство на ножици за храсти и тримери с двутактови двигатели, с вътрешно горене, със собствен дизайн. Първите два двигателя на фирмата са с обем 31 и 38 кубични сантиметра и са инсталирани върху моторни храсторези Blue Bird. Новите машини бяха пожънали успех на пазара, което позволило на компанията да инвестира в нови форми и оборудване, за да разшири обхвата на собствените си машини.

Иновациите, които направиха BLUE BIRD INDUSTRIES уникални, са серия от нови двигатели, разработени, за да допълват водещите продукти на компанията, с което Blue Bird Industries се изкачва до ранга на водещите европейски компании в производството и продажбата на уреди и машини за градинарство и лекото селскостопанско оборудване само за няколко години.

През 80-те и 90-те години на миналия век компанията продължи да прилага своя динамичен и гъвкав подход и развива отношения с други фирми в сектора на градинската техника, като по този начин започва продажбата на нови продукти и продава собствените си машини на важни компании в Италия и в чужбина.

Blue Bird INDUSTRIES предлага от години широка гама от продукти, които включват мотокултиватори, свредели, моторни бормашини, моторни коси и тримери, колесни косачки, многофункционални градински системи, ножици за жив плет, въздуходувки, пръскачки, верижни триони, лебедки, дробилки, моторни помпи, двигатели и пълен набор от безопасни и полезни аксесоари за тези машини.

Ефективна търговска и следпродажбена мрежа е гаранция за изключителното качество на предлаганите продукти. Ефикасната сервизна услуга и солидната и гъвкава търговска мрежа имат сериозен принос в широкото разпространение на търговска марка BLUE BIRD в цяла Европа и в азиатските и южноамериканските страни.

За да запази постоянното отлично качество на своите продукти през годините и да остане референтна точка на европейския пазар за градинска механизация, БЛУ БЪРД продължава да инвестира в човешките и технологичните си ресурси. Обучението, развитието и компетентността на персонала помогна на компанията да получи сертификат по ISO 900/2000 през януари 2003 година, което свидетелства за ангажимента им към качеството и силата на своята организация.

Постигането на тази цел от BLUE BIRD INDUSTRIES се счита само за началото на следващите стъпки за непрекъснатото подобряване на качеството на техните мотокултиватори, свредели, моторни бормашини, моторни коси и тримери, колесни косачки, многофункционални градински системи, ножици за жив плет, въздуходувки, пръскачки, верижни триони, лебедки, дробилки, моторни помпи, двигатели и самата компания.

С появата на нови европейски правила за отделени емисии, BLUE BIRD INDUSTRIES проектира и пуска в производство нова гама от екологични пет двигатели с различен работен обем.

http://www.bluebirdind.com/

3

продукти

BOSCH

BOSCH

Дейността на BOSCH е разделена на четири сектора: мобилни решения, индустриални технологии, потребителски стоки, енергийна и строителна техника. Като водеща IoT фирма, BOSCH предлага иновативни решения за интелигентни домове, съвременни градове, мобилност и производство. БОШ използва своя опит в сензорната технология, софтуера и услугите, за да предложи на клиентите си адекватни решения. Стратегическата цел на BOSCH GROUP е да доставя иновации. BOSCH подобрява качеството на живот в световен мащаб с продукти и услуги, които са иновативни. Накратко, BOSCH създава технология, която е "Изобретена за цял живот".

Отдела на BOSCH за електроинструменти е доставчик на строителна техника, аксесоари и измервателни уреди. В допълнение към електрическите инструменти, като къртачи, рендета, такери, прободни триони, ъглошлайфи, перфоратори, ръчни циркуляри, виброшлайфове, оберфрези, акумулаторни отвертки, фрези за канали, бормашини, винтоверти, гайковерти, къртачи, кръгови триони, шмиргели, отрезни машини, настолни циркуляри, ножовки, саблени триони, ножици за метал, фрези за кантове, лазарни нивелири, ролетки, детектори за напрежение, термодетектори, изчерпателното продуктово портфолио включва и градинско оборудване, като електрически и моторни косачки, листосъбирачи, тримери за трева, електрически коси, косачки за райграс, ножици за жив плет, водоструйки.

Една от фокусните точки на БОШ е производството на удобни, високопроизводителни електрически и  акумулаторни инструменти, които да са широко достъпни за потребителската мрежа. В сектора на потребителските стоки се включва и BSH Hausgeräte GmbH, която предлага широк спектър от модерни, енергийно ефективни домакински уреди. Продуктовото портфолио варира от перални и сушилни, през хладилници, фризери, печки, фурни и съдомиялни машини до малки уреди, като прахосмукачки, кафеварки и кухненски роботи.

Като търговец на градинска и строителна техника, в магазините и от онлайн магазините на КОЛЕДЖИКОВ ЕООД може да закупите къртач, ренде, такер, прободен трион, ъглошлайф, перфоратор, ръчен циркуляр, виброшлайф, оберфреза, акумулаторна отвертка, фреза за канали, бормашина, винтоверт, гайковерт, къртач, кръгов трион, шмиргел, отрезна машина, настолен циркуляр, ножовка, саблен трион, ножица за метал, фреза за кантове, лазерен нивелир, ролетка, детектора за напрежение, термодетектор, електрическа и моторна косачка, листосъбирач, тример за трева, електрическа коса, косачка за райграс, ножица за жив плет, водоструйка с марка BOSCH.

https://www.bosch.com/

132

продукти

BRADLEY SMOKER

4

продукти

BREEZAIR

BREEZAIR

BREEZAIR е дъщерна марка за мобилни изпарителни охладители, на компания Seeley International, която е най-големият и производител на климатици в Австралия с история, обхващаща повече от 40 години, изнасяща своите продукти в над сто и двадесет страни! Известен със своята изобретателност и новаторство, Seeley International води пазара в проектирането и производството на отоплителни и охладителни системи.

С уникалните си характеристики и технологии, направена в Австралия, BREEZAIR блести над всичко останало. Това са най-ефективните адиабатни охладители от световна класа на пазара и най-доброто решение при охлаждане на големи пространства, където има голям топлинен товар.

В следващите редове предстои да се запознаете с характеристиките и предимствата на серията BREEZAIR.

Инсталирането на охладителната система е инвестиция във Вашия бизнес. Ето защо охладителни модули BREEZAIR са изградени с гаранция за продължителна употреба. Използват се материали, които могат да издържат на постоянна употреба в суров климат.

Разпределянето на водата увеличава ефективността на охлаждане чрез осигуряване на непрекъснат и балансиран поток течност през охлаждащите подложки. BREEZAIR са различни от всяка друга марка изпарителни охладители. Балансираният поток на БРИЗЕЙР осигурява висока ефективност на изпаряване и максимално охлаждане.

Охлаждащи агрегати BREEZAIR се отличават с модерна технология и набор от уникални и умни конструктивни характеристики, които съчетават постигането на ефективност при охлаждане.

Охладители BREEZAIR използват технология за изпаряване, за охлаждане на открити и закрити територии, за да се достави чист и свеж въздух на мястото, където се поставят. За разлика от хладилната климатизация, хладният въздух няма да изсуши кожата, носа и очите. Адиабатни охладители BREEZAIR използват вентилатор, за да изтласкат топлия въздух през намокрените с вода охладителни тампони.

Правилно поддържаните изпарителни охладители BREEZAIR, не разпространяват болесттаи. Тези изпарителни въздухоохлаждащи системи не трябва да се бъркат с климатици или изпарителни кондензатори, които използват съвсем различни технологии за понижаване на температурата. Системи за охлаждане БРИЗЕЙР изстудяват въздуха до температура, близка на тази на водата в резервоара.

Управлявайте климата с иновативния MagIQtouch, който е лесен за използване контролен панел на Breezair. Технологията включва вграден наръчник за инсталиране, което прави операцията по-проста. Всеки охладител се доставя с 20-метров кабел, който може да бъде увеличен до максимална дължина 40 метра. Всички BREEZAIR охладители са съвместими с външни устройства за управление, като Система за управление на сградите (BMS), така че охлаждащата система може да бъде използвана с други строителни услуги.

http://www.breezair.com/europe/

2

продукти

BRIGGS & STRATTON

BRIGGS & STRATTON

BRIGGS&STRATTON е марка, известна със своите надеждни двигатели и градински машини, с богата история. Вече повече от 109 години, BRIGGS&STRATTON култивира наследство от иновации. BRIGGS&STRATTON Corporation, със седалище в Милуоки, Уисконсин, САЩ, е съсредоточена върху осигуряването на по-добър живот за хората.

 BRIGGS&STRATTON е най-големият производител на бензинови двигатели за моторни градински машини в света и е водещ дизайнер, производител и търговец на генератори за ток, водоструйки, косачки за тревни площи и градини. Продуктите на BRIGGS&STRATTON са проектирани, произведени, предлагани на пазара и обслужвани в над 100 държави на шест континента.

Искате двигател, който се стартира лесно, работи дълго и винаги върши работа. Надеждни и иновативни,  BRIGGS&STRATTON са лесни за поддръжка. Независимо дали купувате нова косачка или модернизирате старата новаторска технология, B&S предлага многофункционални моторни косачки, които са 65% по-тихи и се съхраняват вертикално, за да използват 70% по-малко пространство.

Четиритактовите двигатели на BRIGGS&STRATTON осигуряват постоянна висока производителност, от едноцилиндрови модели до надеждни V-образни двигатели, които могат да задвижват мотоблоци, мотокултиватори, мотофрези, аератори, листосъбирачи, моторни коси, храсторези, , водни помпи, косачки и трактори с големи ножове и др., за да се справят с най-големите пейзажи, с гъста и висока трева.

Чрез съюз с признатия производител Daihatsu, член на Toyota Group, BRIGGS&STRATTON проектира и произвежда стабилни, високоефективни професионални двигатели. С мощност от 3.0 до 36 конски сили, двигатели с вътрешно горене са проектирани за монтаж на мощно оборудване, което работи почти непрекъснато.

Не можете да рискувате двигателя Ви да замръзне, когато най-лошото зимно време удари. BRIGGS&STRATTON предлага двигатели за снегорини които палят при минусови температури на въздуха и осигуряват необходимата мощност на снегопочистващата машина да изхвърли натрупалия сух или мокър сняг.

Независимо дали става дума за възстановяване на електроенергия във Вашия дом след прекъсване на захранването, извършване на работа в задния двор или на работната площадка, BRIGGS&STRATTON ще ви предложи  професионален или преносим генератор, както и станция за аварийно захранване.

Вие се гордеете с колата си, с откритите пространства и площи около дома Ви. Излезте и бързо и лесно отстранете мръсотията от лекия автомобил, градинските мебели и двора с бензинова или екетрическа водоструйка BRIGGS&STRATTON. Заличаване на най-тежките петна, премахване на боя, ръжда или графити, водоструйки BRIGGS&STRATTON са създадени за това.

https://www.briggsandstratton.com

29

продукти

BROIL KING

41

продукти

BULMASTER

BULMASTER

BULMASTER е патентована марка на КОЛЕДЖИКОВ ЕООД, фирма занимаваща се с внос, дистрибуция и търговия на едро и дребно на почистваща, градинска, строителна, ВиК и заваръчна, подемна и транспортна техника, както и генератори, помпи, електро и пневматични инструменти, консумативи и аксесоари.

Под логото на BULMASTER се продават снегорини, специално разработени по изискванията на КОЛЕДЖИКОВ ЕООД, който е с повече от 28 годишен опит в сферата на презентирането и продажбата на почистваща механизация. След дългогодишния стаж на КОЛЕДЖИКОВ ЕООД в работата с крайни клиени, компанията е добре запозната с изисканията на купувача, и използвайки тези познания, създаде снегорини БУЛМАСТЕР, за да задоволи максимална част от потребителите на почистващи машини за сняг

3

продукти

C.R.I.

C.R.I.

Марката C.R.I е висококачествен производител, който предлага голямо разнообразие от помпи за вода, хидрофорни съдове, потопяеми помпи, дренажни помпи, сондажни помпи, центробежни помпи, стационарни помпи и много други.

http://www.cripumps.co.za/

0

продукти

CALOREX

CALOREX

Фирма CALOREX произвежда всякакви апарати, за отстраняване на неприятната влага от индустриални сгради или просто от Вашият дом. Мобилни климатици биха могли да Ви охладят през летните горещини, а лесно преносимите отоплители да затоплят всяко пространство. Освен за вътрешно приложение, машините на CALOREX имат широко външно приложение, като например в строителни обекти. 

http://www.calorex.com/

2

продукти

CARAVAGGI

CARAVAGGI

Марка CARAVAGGI предлага висококачествени, здрави и производителни уреди за градината.

http://www.caravaggi.com/?lang=en

43

продукти

CARNEAU

CARNEAU

CARNEAU е висококачествен френски производител на тревни смеси и торове.

http://www.carneau.fr/

0

продукти

CELLFAST

CELLFAST

Марка CELLFAST е производител на висококачествени градински аксесоари и инвентар за градинска техника.

http://www.cellfast.com.pl/

0

продукти

CHAR-GRILLER

5

продукти

CHICAGO PNEUMATIC

CHICAGO PNEUMATIC

Производител CHICAGO PNEUMATIC е качествена марка която произвежда електро и пневматични инструменти като дрелка, бормашина, гайковерт, винтоверт, генераотр, перфоратор, къртач, акумулаторни инструменти, акумулаторен гайковерт, акумулаторен винтоверт, акумулаторна дрелка, акумулаторна бормашина, пневматична бормашина, електрически винтоверт, електрически гайковерт, електрическа дрелка, електрическа бормашина и аксесоари.

http://www.cp.com/

6

продукти

CIFARELLI

CIFARELLI

CIFARELLI предлага висококачествени градински машини, пръскачки, уреди за обдухване, моторни и електрически пръскачки и много други

https://www.cifarelli.it

1

продукти

CIMEX

CIMEX

Марка CIMEX е висококачествен производител, който предлага голямо разнообразие от машини и техника за строители, двигатели, бетонобъркачки, вибромастари, машини за обработка на повърхности и други

166

продукти

CITY

CITY

Марка CITY е висококачествен производител, който предлага широк асортимент от помпи за вода, хидрофорни системи, потопяеми, дренажни, стационарни, центробежни и дренажни помпи за вода

http://www.citypumps.it/

101

продукти

CLABER

CLABER

Марка CLABER предлага широка гама от висококачествени поливни системи и аксесоари,пръскачки, машини и инструменти за почистване

http://www.claber.com/

0

продукти

COBB

1

продукти

COLLOMIX

COLLOMIX

COLLOMIX предлага голямо разнообразие от висококачествена строителна техника и уреди за бъркане на смеси.

http://www.collomix.de/

13

продукти

COMET

84

продукти

CORONA

3

продукти

CST/BERGER

CST/BERGER

CST/BERGER е висококачествена марка специализирана в производството на измервателна техника и инструменти.

http://www.cstberger.us

0

продукти

CUB CADET

CUB CADET

Марка CUB CADET е все признат производител на градинска и почистваща техника като снегорини, аератори, косачки, уреди за обдухване и листосъбирачи

http://www.cubcadet.com/

41

продукти

DANTHERM

0

продукти

DECA

28

продукти

DEN SIN

DEN SIN

Марката DEN SIN е висококачествен японски производител, който предлага широк асортимент от професионална почистваща техника с гарантиран дълъг експлоатационен живот

http://www.densin.com/

22

продукти

DeWALT

103

продукти

DOLPIMA

DOLPIMA

Фирма DOLPIMA търгува с аксесоари, защитни атрибути и всички необходими резервни части за поддръжка на бензинови дърворезачки. Марката предлаг на пазара и собствено производство водещи шини  за бензинови триони.

http://dolpima.pl/

1

продукти

DORI

DORI

DORI е висококачествена марка, която предлага широк асортимент от градинска и строителна техника подходяща за любителска и професионална употреба.

0

продукти

DREMEL

DREMEL

Производител DREMEL е качествена марка предлагаща голям асортимент от надеждни и здрави инструменти подходящи за лична и професионална употреба.

4

продукти

DURMA

DURMA

Марка DURMA е световно известна марка специализирана в производството на металообработващи машини и инструменти, подходящи за любителска и професионална употреба.

http://www.durmausa.com/

0

продукти

DWT

DWT

DWT е широко известна марка, която се занимава с производството на висококачествени електроинструменти, пригодени за работа в любителската и професионалната сффера.

0

продукти

DYTRON

DYTRON

DYTRON е чешки производител за заваръчна техника. Тук ще намерите висококачествени поялници, електрически поялници, аксесоари за поялници и високо разнообразие на продукти за заваряване на метал, пластмаса и други материали.

http://dytron.eu/

7

продукти

E-Tech by Franklin Electric

2

продукти

EasyCut

0

продукти

EGROBOT

4

продукти

EINHELL

EINHELL

EINHELL е висококачествена марка предлагаща голямо разнообразие от градинска техника и електроинструменти подходящи за лична и професионална употреба.

0

продукти

ELECTROMASH

ELECTROMASH

ELECTROMASH е висококачествен български производител, който предлага голямо разнообразие от машини за бита, гроздомелачни, хидрофорни ситеми и различни видове помпи за вода. Тук ще намерите сондажни помпи, периферни помпи, както и дървообработващи машини, двигатели, генератори и всякакви аксесоари.

37

продукти

ELEKTRO MASCHINEN

ELEKTRO MASCHINEN

Марка ELEKTRO MASCHINEN е качествен производдител на помпи за вода, електрожени, машини за почистване, водоструйки, дървообработващи машини, циркуляри и рендета.

https://www.rem-maschinen.com/

25

продукти

ENERGY

ENERGY

ENERGY е висококачествен производител, който предлага голямо разнообразие от генератори за любителска и професионална употреба.

0

продукти

ENOITALIA

ENOITALIA

ENOITALIA е висококачествена марка специализирана в производството на професионално винарско оборудване за малки и големи изби.

http://www.enoitalia.net/

26

продукти

ETESIA

ETESIA

ETESIA предлага голямо разнообразие от градинска техника предназначена за любителска и професионална употреба.

http://www.etesia.com/en/

53

продукти

EUROSYSTEMS

EUROSYSTEMS

EUROSYSTEMS е качествена и широко позната италианска марка за градинска техника и машини за обработка на трева подходящи за любителска и професионална употреба.

http://www.eurosystems-spa.com/

1

продукти

FELCO

FELCO

FELCO е качествен производител на професионални инструменти за грижа за градината, гарантиращи качество, здравина и дълъг експлоатационен живот

http://www.felco.com/

0

продукти

FERRIS

FERRIS

Първообраза на FERRIS е основан през 1909 година, но през първите години компанията се занимава с нещо коренно различно от сегашната си дейност. Първите продукти на производителя са машини за доене на крави.

С нововъзникващата индустрия за озеленяване, през 1986 година компанията пренасочва фокуса си към производството на косачки. От тогава марка FERRIS е синоним за модерни машини със съвременен механизъм и ангажимент към клиента.

През 1987 година FERRIS представя и патентова първата хидростатична косачка. Компанията е отличена с престижната награда за иновации от Института за външно енергийно оборудване (OPEI) за своя пробив.

През 1988 FERRIS печели награда OEMmie в категория „Иновативни инженерни решения“, чрез революция в индустрията с въвеждането на независима система за окачване.

През 1999 година FERRIS става дъщерно дружество на Simplicity Manufacturing, Inc. През следващите години, Simplicity демонстрира своята ангажираност към компанията, като увеличава работна сила, разширява броя на производствените фабрики и влага ресурси в разработването на продукти.

От 2000 до 2016 година FERRIS разработва и усъвършенства своите косачки с нулев радиус на завиване, тракторни косачки с изправено положение на оператор, професионални косачки за трева. За да се справи с нарастващото производство поради голямо търсене, FERRIS разширява своята фабрика в Munnsville.

Днес FERRIS предлага професионално оборудване за озеленяване което Ви помага да работите по-бързо, докато постигате повече с по-голяма лекота. Косачки с нулев радиус на завиване, тракторни косачки с изправено положение на оператор, професионални косачки за трева са с безкомпромисна производителност и качество. Независимо дали ще изберете Професионални косачки Zero Turn, косачки Step On, косачки Walk Behind, конструкцията на всички е проектирана да издържа на непрекъснато, целодневно натоварване при косене на големи площи. Инженерите на FERRIS проектират подвижните компонентите с по-дълъг живот, намалявайки времето за обслужване и увеличаване на крайния резултат.

14

продукти

FERVI

FERVI

FERVI е качествена марка, която предлага широка гама от разпръсквачи, отоплители, цепачки за дърво, машини и инструменти за почистване и много други електрически и моторни инструменти.

http://www.fervi.com/

59

продукти

FESTOOL

FESTOOL

FESTOOL е висококачествена немска марка за професионални електрически и акумулаторни инструменти, задоволяващи всяка една нужда на потребителя.

https://www.festool.com/

33

продукти

FIAC

FIAC

FIAC е висококачествена марка специализирана в производството на надеждни и ефективни компресори, редуцир вентили, консумативи и резервни части.

http://web.fiac.it/it/Index.aspx

10

продукти

FIRE MAGIC

42

продукти

FIRMAN

FIRMAN

Марка FIRMAN е качествен производител на генератори и двигатели, подходящи за любителска и професионална употреба.

http://www.firmangenerators.com/

10

продукти

FLEX

FLEX

Производител FLEX е първокласна марка специализирана в производството на електроинструменти, флексове, шлайф машини, ъглошлайфове, циркуляри, оберфрези и много други

https://www.flex-tools.com

3

продукти

FLYMO

FLYMO

FLYMO е висококачествен производител на професионална градинска техника, косачки, тримери и храсторези, ножици за жив плет, моторни и електрически уреди за храсти и много други.

http://www.flymo.com/int/

0

продукти

FORNETTO

1

продукти

GARDEN Equipment

1

продукти

GARDENA

71

продукти

GREEN GARDEN

GREEN GARDEN

GREEN GARDEN е качествена марка специализирана в производството на косачки за трева, двигатели, мотоблоци, мотофрези, помпи за вода, свредели, генератори и много други градински машини и аксесоари.

16

продукти

GreenWorks

GreenWorks

GreenWorks Tools е запазена марка на Globe Tools Group. Фирмата е с оперативно седалище Шарлот, САЩ. Производствените цехове са базирани в Чанжу, Китай. Понастоящем персонала на GreenWorks наброява 4 000 служители и над 300 инженери по научноизследователска дейност. Производството на продуктите се извършва от собствени компоненти. Предприятия на компанията произвеждат двигатели, полимерни и стоманени елементи, боя, електроника. Фирмата за градинска техника GreenWorks има шест основни бизнес отдела – два за готова продукция и четири за части. Производственият капацитет на фабрика е 650 000 завършени единици за един месец. До момента GreenWorks Tools имат повече от 1 000 патента. Всички продукти са сертифицирани в съответствие с правилата за местния пазар.

http://www.greenworkstools.eu/

36

продукти

GRIFO

GRIFO

Grifo е италиански производител на висококачествени гроздомелачки, помпи за хранителновкусовата промишленост и други машини за производство на вино.

http://www.grifomarchetti.com/it/

28

продукти

GRILLO

GRILLO

Италианската марка GRILLO предлага висококачествена градинска техника, предназначена за професионална употреба.

http://www.grilloagrigarden.co.uk/

283

продукти

GRUNDFOS

GRUNDFOS

Производител GRUNDFOS е качествена и надеждна марка, специализирана в производството на високоефективни помпи за вода, хидрофорни съдове, хидрофорни системи, потопяеми помпи, дренажни помпи, сондажни помпи, стационарни помпи и много други.

https://www.grundfos.com/

0

продукти

GYS

GYS

GYS предлага асортимент от оборудване, аксесоари и заваръчни консумативи за занаятчии и специалисти. Благодарение на двете си фабрики GYS предлага много широка гама продукти за зареждане и поддръжка на батерии, които от повече от 50 години превърнаха марката в известна в цял свят. GYS предлага и най-широка гама в света на оборудването за ремонт на повредени автомобили.

http://www.gys.fr

162

продукти

HAAGA

HAAGA

HAAGA е висококачествена марка, която предлага широк асортимент от градински инструменти и почистващи машини гарантиращи здравина, ефективност и надеждност

http://www.haaga-gmbh.de/de/

0

продукти

HAEMMERLIN

HAEMMERLIN

HAEMMERLIN е качествен френски производител на ефективна и надеждна лека строителна техника, бетонобъркачки, миксери за строителни смеси, промишлени смесители и много други.

http://www.haemmerlin.com/fr

0

продукти

HAITUN

5

продукти

HANDY

10

продукти

HECHT

HECHT

HECHT е първокласна марка специализирана в производството на градинска техника, косачки за трева, тримери и храсторези, дробилки за клони и много други електрически и моторни машини за любителска и професионална употреба.

https://en.hecht.cz/

6

продукти

HELIFLEX

HELIFLEX

HELIFLEX е широко известна марка за поливни системи и аксесоари.

http://www.heliflex.pt/index.asp?l=en

0

продукти

HERVISA PERLES

HERVISA PERLES

HERVISA PERLES е професионална марка, която се специализира в производството на електрически, акумулаторни и моторни машини и инструменти подходящи за любителска и професионална употреба.

http://www.hervisaperles.com/

3

продукти

HITACHI

HITACHI

HITACHI е висококачествен производител на градинска техника, лека строителна техника, електро и пневматични инструменти, почистваща техника и много други електрически и моторни машини за любителска и професионална употреба.

http://www.hitachi.com/

87

продукти

HONDA

HONDA

HONDA е висококачествен производител на двигатели, косачки, генератори, мотоблоци, мотокултиватори, ножици за жив плет, помпи за вода, снегорини и други надеждни машини за любителска и професионална употреба

http://powerequipment.honda.com/

156

продукти

HUSQVARNA

HUSQVARNA

HUSQVARNA е световно известен производител на висококачествена градинска техника, предназначена за професионална или любителска употреба.

https://www.husqvarna.com/nz/

285

продукти

HYUNDAI

HYUNDAI

HYUNDAI е висококачествен производител на генератори, градинска техника, мотофрези, помпи за вода, водоструйки и компресори.

http://hyundaitools.ae/index.php/

33

продукти

IKRA

IKRA

IKRA е професионална марка, която предлага широка гама от качествена градинска техника, машини за косене на трева, храсторези, кастрачи за дървета,моторни триони и машини за дърва, ножици за жив плет и много други инструменти и аксесоари.

http://www.ikra.de/

17

продукти

IMER

IMER

Марката IMER е висококачествен производител на лека строителна техника.

http://www.imergroup.com/en/

159

продукти

IML

IML

Erich Hunger винаги е проявявал интерес към намиране на най-добрите решения след основаването на компанията в Technology Park на университета в Heidelberg. Това което го движи и мотивира са неговият ентусиазъм към технологията и развиване на иновативни продукти и решения. В рамките на няколко години именно тази мотивация налага необходимостта от разрастване на семейния бизнес. Разнообразната гама от продукти извежда на показ пълният спектър от това, което модерната технология може да предложи. Постепенно това прераства в една успешна и дългосрочна  концепция. Това допринася за запазването на придобития до момента опит и дух към обслужване на клиента на компанията и в бъдеще.
Екипът на IML е изграден около внимателно изслушване и разбиране на нуждите, на своите потребители, за да предложи най-адекватното решение според всяка конкретна ситуация. Компанията се придържа към най-съвременните технически стандарти и винаги е в крак с новите технологии и концепции. Това води до разработване на нови, иновативни и практични решения за клиента.
Линията от продукти за тестване на дървесина е разработена от IML в тясно сътрудничество с немски и международни университети и изследователски институти. Експертната работа се допълва от прецизна изработка. IML предлага на пазара уреди за измерване и диагностика на дървесина, компоненти и системи с медицинско предназначение
Дървета, стълбове, оборудване за игра и къщи –  само тест на вътрешността им може да даде достоверна информация относно реалното състояние на конструкцията и здравината на дървения материал. Уреди за тестване на дървесина IML, чрез научно утвърдени методи, анализират здравето на материала, без това да отнема много време. В основата на продуктовата гама IML-RESI е система за измерване на съпротивлението и скоростта на проникване. С помощта на този принцип може надеждно да се открият вътрешни дефекти или начален стадии на загниване в дървените структури. В зависимост от вида на устройството е възможно електронно да се събира, оценява и обработва  получената информация. Това е прецизна работа със впечатляващи резултати.   
В сферата на медицинското обслужване IML предлага продукти за денталната медицина, системи за микроскопен анализ на тъкани и кръвни проби, лазерни устройства за окулярна диагностика
Клиентите на IML винаги могат да разчитат на последователно, доброто качество и безопасност на продуктите и висока степен на точност от устройствата за измерване и тест.  IML е сертифициране по TÜV от  1998 година и годишния одит по ISO, което е доказателство за съответствие с най-взискателните стандарти.

 

7

продукти

ITC POWER

ITC POWER

ITC POWER е лицензиарана марка на HYUNDAI, която се занимава с разработването, производството, вноса и диструбуцията на бензинови и дизелови генератори, стационарни генератори до 800 kVA, моторни помпи за вода и водоструйки. Продуктите на ITC POWER се предлагат в 35 старни по света под шапката на HYUNDAI.

 

 

18

продукти

JEPSON

JEPSON

JEPSON е качествен производител на моторни, електрически и акумулаторни инструменти.

http://www.drycutter.com/

12

продукти

JIADI

JIADI

Предприятие JIADI PUMP INDUSTRY е специализирано в производството на широка гама от водни помпи, предназначени за професионална или любителска употреба.

http://www.jiadi.com/

5

продукти

KAILO

KAILO

KAILO е висококачествен производител на помпи, хидрофорни помпи, сондажни помпи, центробежни помпи, потопяеми помпи, стационарни помпи, хидрофорни съдове и много други уреди за изпомпване на вода и аксесоари.

0

продукти

KAMADO JOE

8

продукти

KAPRO

KAPRO

KAPRO е висококачествен производител на измервателна техника и инструменти, характеризиращи се надеждност, ефективност и здравина.

http://kapro.com/

10

продукти

KARCHER

KARCHER

KARCHER е висококачествен производител на почистваща техника, предназначена з любителска и професионална употреба.

https://www.kaercher.com

237

продукти

KAWASAKI

20

продукти

KERO

2

продукти

KIPOR

KIPOR

Марка KIPOR е висококачествен производител на строителна и градинска техника, който предлага голям асортимент от генератори, двигатели, помпи за вода и други първокласни уреди и машини за лична и професионална употреба

http://www.kipor.com/

13

продукти

KOHLER

KOHLER

KOHLER е широко призната марка, която предлага голям асортимент от висококачествени генератори за любителска и професионална употреба.

https://power.kohler.com

4

продукти

KOSHIN

KOSHIN

KOSHIN е висококачествен производител, който предлага широк асортимент от помпи, потопяеми помпи, сондажни помпи, помпи за мръсна вода, помпи за чиста вода и много други.

http://www.koshin-ltd.jp/

12

продукти

KRAUSE

KRAUSE

Фирма KRAUSE повече от 100 години предлага стълби и скелета за най-различни области на приложение и технологии за изкачване. Фирмата предлага всякакви решения при проблем с изкачването на различни височини.

3

продукти

KUBOTA

KUBOTA

KUBOTA е качествен производител на помпи за вода и градинска техника.

https://www.kubotausa.com/

2

продукти

LASERLINER

LASERLINER

LASERLINER предлага широка гама от висококачествени измервателни инструменти и уреди подходящи за любителска и професионална употреба.

https://www.umarex-laserliner.de/en/

15

продукти

LAUNTOP

LAUNTOP

LAUNTOP е първокласна марка, която предлага голям асортимент от качествени и надеждни двигател, генератори и помпи за вода за любителска и професионална употреба.

http://www.launtop.com/

0

продукти

LEADER

LEADER

Марка LEADER е първокласен производител на висококачествени помпи, потопяеми помпи, сондажни помпи, центробежни помпи, стационарни помпи, помпи за мръсна вода, хидрофорни системи и други.

https://www.leaderpumpshop.com/

0

продукти

LEO

LEO

LEO е световноизвестен производител на водни помпи, хидрофори, хидрофорни системи и аксесоари за лична и професионална употреба.

http://leogroup.gmc.globalmarket.com/

31

продукти

LOMBARDINI

LOMBARDINI

LOMBARDINI е висококачествена марка специализирана в производството на двигатели.

http://www.lombardinigroup.it/homepage

2

продукти

LONCIN

LONCIN

LONCIN е висококачествена марка специализирана в производството на двигатели за любителска и професионална употреба.

http://www.loncinindustries.com/

0

продукти

LUTIAN

LUTIAN

LUTIAN Е висококачествена японска марка специализирана в производството на генератори, двигатели и помпи за вода.

http://www.chinalutian.com/

10

продукти

MAKITA

MAKITA

MAKITA винаги е имала визията, че обществото и глобалните общности трябва да могат да развиват себе си и бъдещите поколения. С представянето на своите строителни и градински инструменти, MAKITA демонстрира, че всичко е възможно.

Можете да бъдете сигурни в инициативите, от които се ръководи бизнеса на MAKITA. От гледна точка на околната среда, японската марка развива мерки за безопасност и иновации в дизайна и производството. MAKITA допринася за едно по-добро днес, но и инвестира в по-добро бъдеще. Ключа към визията на MAKITA е неспирния стремеж към иновации в техните технологии и продукти.

MAKITA е начело на новите идеи в производството на акумулаторни инструменти, лазерни ролетки, перфоратори, къртачи, ударни и ъглови бормашини, магнитни пробивни машини, винтоверти, ударни гайковерти, ъглошлайфи, ножици за ламарина, нагери, банциги, триони, полирмашини, шлайфмашини, ексцентършлайфове, четкови и лентови шлайфове, шмиргели, електрически рендета, отрезни машини, настолни потапящи циркуляри, прободни триони, циркуляри, верижни дълбачни машини, ножовки, оберфрези, нутфрези, компресори, пневматини такери, такери, прахосмукачки, въздуходувки, пистолети за горещ въздух, храсторези, култиватори, косачки, верижни триони, коси, помпи за вода, пръскачки, свредели, водоструйки, дробилки, многофункционални, градински инструменти.

Всички тези електроинструменти и градински уреди се проектират в център за научноизследователска и развойна дейност в Япония, където инженерите работят усилено, за да ги подобряват непрекъснато във всички аспекти - от консумацията на електроенергия до ергономичния дизайн и функция.

МАКИТА произвежда своята градинска и строителна техника от централата си в Япония до Великобритания. Производствена база в Телфорд е единственото предприятие за производство на електрически инструменти MAKITA в Обединеното кралство и от 1991 година насам произвежда успешно много от безжичните електрически инструменти.

Придобиването на Dolmar от MAKITA през 1991 година, означава, че имат една от най-силните истории на пазара на външни енергийни съоръжения и централата в Германия непрекъснато доставя инструменти от цял ​​свят с най-високо качество.

В сърцевината на производствения процес на MAKITA е убеждението, че за добър електрически или моторен инструмент имате нужда от добър двигател, и полага всички усилия, за да предостави двигатели с най-добро качество. МАКИТА използва най-добрите суровини и компоненти, за да изгради мощни и ефективни двигатели, които бихте могли да си представите.

За производство на зъбни колела се използва само стомана от висок клас, докато висококачествени медни жици и кабели се използват за всеки един електрически инструмент, за да се осигури по-добър токов поток, и издръжливост на екстремни температури.

Нашите качествени контролни тестове проверяват всеки акумулаторен инструмент, лазерна ролетка, перфоратор, къртач, ударна и ъглова бормашина, магнитна пробивна машина, винтоверт, ударен гайковерт, ъглошлайф, ножица за ламарина, нагери, банциг, трион, полирмашина, шлайфмашина, ексцентършлайфов, четков и лентов шлайф, шмиргел, електрическо ренде, отрезна машина, настолен потапящ циркуляр, прободен трион, циркуляр, верижна дълбачна машина, ножовка, оберфреза, нутфреза, компресор, пневматичен такер, прахосмукачка, въздуходувка, пистолет за горещ въздух, храсторез, култиватор, косачка, верижен трион, коса за трева, помпа за вода, пръскачка, свредел, водоструйка, дробилка, многофункционален градински инструмент, който напуска производствените предприятия на MAKITA. Нищо не остава неизпитано. За пример ще, кажем че само на мотора се извършват 19 обширни теста!

Системата за управление на качеството ISO-9001 помага на МАКИТА Ltd непрекъснато да наблюдава и управлява висококачествения дух във всички операции. Като носител на най-широко признат стандарт за управление на качеството в света, МАКИТА ООД продължава да преследва съвършенство.

http://www.makitauk.com/

331

продукти

MAKTEC

MAKTEC

MAKTEC е висококачествен производител на електрически, акумулаторни и пневматични инструменти, подходящи за любителска и професионална употреба.

http://www.makita.ae/maktec_website/index.html

4

продукти

MARCHISIO

MARCHISIO

MARCHISIO е марка, която произвежда необходимите винарски апарати за малкия, средният и големия производител на винена течност. Компанията стартира началото си като малък семеен бизнес, който след извесно време се разраства и стига до сегашните си размери. MARCHISIO се доказва като качествена марка през годините. Марката изпипва всеки един детайл, за да може крайният потребител да бъде доволен и да използва уреда си възможно най-дълго време.

http://www.fratellimarchisio.com/

0

продукти

MAROLEX

MAROLEX

MAROLEX е висококачествена марка, която предлага голям асортимент от хоби и професионална градинска техника характеризираща се със здравина, надеждност и високо качество.

http://www.eng.marolex.pl/

10

продукти

MARUYAMA

MARUYAMA

MARUYAMA е първокласен производител на професионална и хоби градинска техника.

http://maruyama-us.com/

1

продукти

MASTER

MASTER

Фирма КОЛЕДЖИКОВ предлага висококачествени машини и инструменти на първокласната италианска марка MASTER

http://www.mcsworld.com/mcs-home,26.html

100

продукти

MATABI

MATABI

Марка MATABI разполага с богат асортимент от висококачествени, здрави и надеждни пръскачки.

http://www.goizper.com/en/spraying/Matabi

18

продукти

McCULLOCH

McCULLOCH

McCULLOCH са производители на висококачествена градинска техника.

http://www.mcculloch.com/

60

продукти

METABO

METABO

METABO е качествена марка специализирана в производството на инструменти, подходящи за любителска и професионална употреба

https://www.metabo.com/com/en/

0

продукти

MICHELIN

MICHELIN

MICHELIN е висококачествена марка, която предлага голямо разнообразие от почистваща техника, водоструйки и генератори.

0

продукти

MILWAUKEE

MILWAUKEE

MILWAUKEE е водещ производител на електрически, акумулаторни и ръчни инструменти и електроинструменти за строителство, ремонт и измерване от 1924 година до днес.

Чрез постоянен стремеж към иновациите и производителността, MILWAUKEE целят да задоволят нуждите на потребителите си, което ги отличава от другите. Независимо дали е чрез лидерството си в Литиево-Йонната технология или с качествените си аксесоари.

Ръчни, електро и акумулаторни инструменти MILWAUKEE са отлични решения за професионалистите, които търсят висока производителност и дълготрайност. MILWAUKEE  държат постоянна връзка с професионалните потребители, за да разберат нуждите и затрудненията, пред които са изправени всеки ден, докато работят, което им позволява да предоставят най-доброто решение, създавайки: къртачи; ударни винтоверти; акумулаторни ударни винтоверти; ъглови пробивни машини; винтоверти за гипсокартон; акумулаторни гайковерти; акумулаторни прободни триони; акумулаторни ръчни циркуляри; акумулаторни ъглошлайфове; акумулаторни мултишлайфове; циркуляри за метал; акумулаторни саблени триони; отрезни машини за метал; полиращи машини; прави шлайфове; ексцентършлайфове; инспекционни уреди; бормашини; системи за диамантено пробиване; акумулаторни верижни триони; акумулаторни прахосмукачки; акумулаторни пистолети за горещ въздух; акумулаторни поялници; акумулаторни въздуходувки; акумулаторни гресьорки; акумулаторни компресори; акумулаторни нитачки; акумулаторни фенери; акумулаторни ножици за ламарина; акумулаторни пистолети; акумулаторни машини за перфориране; акумулаторни гайковерти; акумулаторни винтоверти; индустриални електрически винтоверти; перфоратори; акумулаторни перфоратори; хидравлични чукове; инфрачервени термометри и много други.

 

Този фокус върху клиента и неговите предизвикателства на работното място, водят до решения и иновации, наблюдавани в целия спектър на производството.

Производството на MILWAUKEE включва широка гама акумулаторни и електрически електроинструменти в техния добре познат червен цвят.

 

Електроинструменти MILWAUKEE са произведени по иновативни технологии, за максимална производителност и дълготрайност. Осигуряват на потребителите си пълен комфорт по време на работа, отлична производителност и оптимално дълъг експлоатационен живот.

 

Ръчни инструменти MILWAUKEE са известни с голямата си здравина и устойчивост. С непрекъснато нарастващия брой, в гамата си от ръчни инструменти, MILWAUKEE продължават да се развиват и да предлагат все по-нови и иновативни продукти, които имат за цел да предоставят на потребителите възможно най-добрите решения, които да им помагат в работа.

 

Изберете сред многото ръчни, акумулаторни и ел инструменти, които Ви предлага MILWAUKEE, отговарящи на Вашите нужди въз основа на тяхната функция, производителност и сила. Предлагат се инструменти за строители, електротехници, водопроводчици и за експерти по домашните ремонти.

Докоснете се до MILWAUKEE, за да разберете сами, защо толкова много специалисти се доверяват на марката.

 

Сред продуктите ни ще откриете инструменти от следния тип: бормашини; системи за диамантено пробиване; акумулаторни верижни триони; акумулаторни прахосмукачки; акумулаторни пистолети за горещ въздух; акумулаторни поялници; акумулаторни въздуходувки; акумулаторни гресьорки; акумулаторни компресори; акумулаторни нитачки; акумулаторни фенери; акумулаторни ножици за ламарина; акумулаторни пистолети; акумулаторни машини за перфориране; акумулаторни гайковерти; акумулаторни винтоверти; индустриални електрически винтоверти; перфоратори; акумулаторни перфоратори; хидравлични чукове; къртачи; ударни винтоверти; акумулаторни ударни винтоверти; ъглови пробивни машини; винтоверти за гипсокартон; акумулаторни гайковерти; акумулаторни прободни триони; акумулаторни ръчни циркуляри; акумулаторни ъглошлайфове; акумулаторни мултишлайфове; циркуляри за метал; акумулаторни саблени триони; отрезни машини за метал; полиращи машини; прави шлайфове; ексцентършлайфове; инспекционни уреди; инфрачервени термометри и много други.

38

продукти

MITSUBISHI

MITSUBISHI

MITSUBISHI е първокласна марка, която се специализира в производството на висококачествени генератори и помпи за вода пригодени за лична и професионална употреба.

http://www.mitsubishielectric.com/products/home/

8

продукти

MO-EL

MO-EL

MO-EL е висококачествен производител на отоплителна техника.

http://www.mo-el.com/

7

продукти

MTD

MTD

Марка MTD предлага голямо разнообразие от градинска и снегопочистваща техника, фрези, косачки, водни помпи и други.

http://www.mtd-eu.com/

76

продукти

MUNTERS

MUNTERS

MUNTERS е качествен производител на уреди за отопление, климатици и охладители.

https://www.munters.com/

0

продукти

MURRAY

MURRAY

MURRAY предлага висококачествена градинска техника, косачки за трева и градински инструменти за любителска и професионална употреба.

https://www.murray.com/na/en_us/home.html

0

продукти

NAPOLEON

30

продукти

NEGRI

NEGRI

През 1991 година NEGRI предприема първите си стъпки в Кампительо, близо до Мантуа, в долината По, чието име произлиза от реката, която минава през нея. Компанията за  градинска техника незабавно придобива съответна позиция на националния и международния пазар за производството на листосъбирачи, вакуум машини, професионални дробилки, машини за пелети, аератори, скарифатори, за които фирмата притежава изключителен патент.

NEGRI достига от долината По до международните пазари, благодарение на търговската си политика, с която се обръща особено внимание както на цените, така и на качеството. Марка НЕГРИ прекосява пределите на Алпите и придобива известност и се утвърждава почти по цял свят със своите професионални листосъбирачи и машини за раздробяване на клони.

С производствена структура, разполагаща се на площ от 10 000 квадратни метра и с непрекъснати инвестиции в най-иновативните технологии, днес NEGRI цели да постигне нови успехи и по-голямо разпространение на своята градинска механизация; дробилки за натрошаване на клони и добив на компост; аератори и скарифатори, премахващи наслоения филц по моравата и подобряващи достъпа на кореновата система до вода и кислород; вакуум машини, които почистват широки площи от шума и други битови отпадъци, професионални клонотрошачки за получаване на дървесни стърготини, и машини за пелети, които да преобразуват дървените стружки в биологично гориво.

В административния отдел на NEGRI има специализиран кабинет, за провеждане на обучителни курсове, както за търговските представители, така и за техническия персонал на крайните клиенти при поискване.

НЕГРИ може да се похвали с модерен и функционален производствен отдел, в който разчита на най-модерното оборудване и на добре организираната структура, което гарантира ефективност, гъвкавост и точен срок на доставка.

Всеки клиент, закупил листосъбирачи, вакуум машини, професионални дробилки, машини за пелети, аератори, скарифатори NEGRI, се е убедил във високите им технически характеристики.

Тъй като зеленото е цвета на тревата и листата, NEGRI избират именно него за основен в логото им, като се отъждествява с онези, за които зелените пространства са тяхното работно място и виждат градината като собствено убежище.

http://www.negri-bio.com/

141

продукти

NETAFIM

NETAFIM

NETAFIM е висококачествен производител на професионални поливни системи и аксесоари.

http://www.netafim.com/irrigation-systems-products

0

продукти

NILFISK

184

продукти

NORTON

NORTON

NORTON е качествена марка предлагаща голямо разнообразие от лека строителна техника за любителска и професионална употреба.

http://www.nortonabrasives.com/es-ar/markets/construcci%C3%B3n-civil

3

продукти

OCHIAI

7

продукти

OLEO MAC

OLEO MAC

Марка OLEO MAC предлага висококачествени снегорини, мотофрези, ъглошлайфи, тримери за трева, ножици за жив плет, моторни метли, храсторези, двигатели, водни помпи, тракторни косачки, гръбни пръскачки, листосъбирачи, кастрачи, триони и други.

https://www.myoleo-mac.com/int/

68

продукти

OMNIGENA

OMNIGENA

Фирма OMNIGENA е полски производител на различни видове водни помпи, подходящи за широка гама от приложения в домакинствата и промишлеността.

http://www.omnigena.pl/index.php

17

продукти

OSCAR

34

продукти

OUTDOORCHEF

21

продукти

PALME

PALME

Марка PALME е първокласен производител на строителна техника и машини пригодени за лична и професионална употреба.

http://www.palmemakina.com/en/

0

продукти

PARTNER

PARTNER

PARTNER е висококачествен производител на дървообработващи машини, резачки и моторни и електрически триони за професионална и любителска употреба.

http://www.partner.biz/ru/

2

продукти

PEDROLLO

39

продукти

PENTAIR

2

продукти

PENTAX

PENTAX

Производител PENTAX е висококачествена марка, която предлага широк асортимент от помпи за чиста и мръсна вода.

http://www.pentax-pumps.it/

0

продукти

PERUZZO

PERUZZO

PERUUZO е качествена марка, която се специализира в производството на градинска техника, косачки за трева и много други електрически и моторни машини.

http://www.peruzzo.it/ita/index.html

47

продукти

PETROMAX

1

продукти

PETROV

PETROV

PETROV е висококачествен производител на градинска и лека строителна техника, която се характеризира с надеждност, здравина и дълъг експлоатационен живот.

33

продукти

PLANCHA MANIA

8

продукти

POWER TEC

POWER TEC

POWER TEC е висококачествена марка, която се специализира в производството на отоплителна и охладителна техника и много други отоплителни машини и аксесоари

http://powertecproducts.com/

0

продукти

POWERMATE by PRAMAC

11

продукти

PRAMAC

PRAMAC

Марка PRAMAC е висококачествен италиански производител на строителна и градинска техника, който предлага голям асортимент от дизелови и бензинови машини, генератори, суитчери за генератори, транспортна и подемна техника и други.

http://www.pramac.com/

162

продукти

PRIMO

9

продукти

PRISMA

PRISMA

PRISMA е качествена марка, произвеждаща градинска техника, мотофрези, мотокултиватори, косачки за трева и много други.

3

продукти

PROENERG

PROENERG

PROENERG е румънски производител на висококачествени генератори.

0

продукти

PROMA

PROMA

PROMA е чешки висококачествен производител на електро и пневматични инструменти подходящи за любителска и професионална употреба.

http://www.proma-group.com/en/

0

продукти

ProQ

11

продукти

PROSPERPLAST

PROSPERPLAST

PROSPERPLAST е качествена марка, предлагаща голям асортимент от електрически и моторни снегорини за любителска и професионална употреба.

http://www.prosperplast.pl/

0

продукти

PROXXON

PROXXON

PROXXON е първокласен производител на висококачествени инструменти подходящи за лична и професионална употреба.

http://www.proxxon.com/en/

0

продукти

PUBERT

PUBERT

PUBERT е качествена марка, която предлага голямо разнообразие от градинска техника, косачки, тримери, мотофрези, снегорини и много други електрически и моторни уреди за любителска и професионална употреба.

http://www.pubert.com/

9

продукти

QUAN GARDEN ART

41

продукти

RAIDER

RAIDER

Марка RAIDER произвежда голямо разнообразие от електроинструменти, подходящи за всеки вкус. Висококачествените машини с марка RAIDER гарантират здравина и качество.

237

продукти

REMS

REMS

REMS е първокласен немски производител, предлагащ широк асортимент от качествени електрически, моторни и пневматични инструменти за лична и професионална употреба.

http://www.rems.de/start-news.aspx

37

продукти

RIPAGREEN

1

продукти

ROTHENBERGER

ROTHENBERGER

Фирма ROTHENBERGER съществува от повече от 60 години на пазара и е световен лидер в производството на иновативни, технологично специфицирани инструменти за тръби и машини за тоалетна, за контрол на климата, газ и околната среда. ROTHENBERGER е предпочитан партньор на професионалистите и предлага цялостни решения за монтаж на тръби и свързаните с тях услуги и поддръжка. Продуктовата гама на марката разполага с над 5000 продукта, произведени от ROTHENBERGER. Фирмата предлага най-пълната гама в света за модерни тръбни инструменти и съоръжения, както и технологии за опазване на околната среда.

https://rothenberger.com/de-de/produkte.html

18

продукти

ROVER POMPE

ROVER POMPE

ROVER POMPE е висококачествена марка, специализирана в производството на потопяеми, дренажни, сондажни, центробежни, стационарни и хидрофорни помпи за вода.

http://www.roverpompe.com/

11

продукти

RTR

RTR

RTR е висококачествен производител на градинска, строителна и професионална техника, електрически и пневматични инструменти, аксесоари и инвентар.

http://www.rtrmax.com/index.php

53

продукти

RUBI

RUBI

RUBI е висококачествен производител на надеждна лека строителна техника, машини за рязане на дърво и много различни електрически инструменти за любителска и професионална употреба.

http://www.rubi.com/en

15

продукти

RUBY

2

продукти

SCHEPPACH

SCHEPPACH

Марката SCHEPPACH е немски производител, който предлага широка гама от висококачествени инструменти като трамбовки, пердашки, инструменти за обработка на дърво, измервателна техника, рендета,, циркуляри, фрези, ъглошлайфи и много други.

https://www.scheppach.com/home_en.aspx

2

продукти

SDMO

SDMO

Марката SDMO е качествен производител предлагащ голям асортимент от първокласни генератори за любителска и професионална употреба.

http://www.sdmo.com/EN

0

продукти

SEMBDNER

SEMBDNER

Още през 1913 година Йоханес Сембнер представя своята сеялка и машина за плевене на селскостопанския панаир в Мюнхен.

Компания JOHANNES SEMBDNER е основана на 10 февруари 1914 година в Мюнхен и бързо се развива, превръщайки се в специалист в производството на градинарскa техника.

През 1938 година седалището на компанията се измества в Гермеринг, област Мюнхен, където започва развитите на машини за засаждане на зеленчуци. Появява се първата редосеялка за зеленчукови семена модел GSD и ръчна сеялка за сеитба HS. Двете градински машини се произвеждат и до днес, но с обновен дизайн.

Мотото на SEMBDNER е „ Моля Ви, да сравните нашата с по-евтините оферти, защото само най-добрият инструмент има най-ниски експлоатационни разходи“

В допълнение към продажбата на собствените си иновативни продукти, Йоханес Сембнер също така е бил партньор за дистрибуция на ротационни култиватори Bungartz, покриващи териториите на Бавария, Форарлберг, Тирол, Залцбург, Каринтия и Щирия.

В средата на петдесетте той разработва първата професионална сеялка. Дори и днес СЕМБДНЕР се счита за Ролс-Ройса на сеялките.

Компанията постоянно се разраства, за да задоволи нуждите на професионалните градинари, в следствие на което, се появяват първите самоходни машини. Първоначално сеялки SEMBDNER са разполагали с двигатели Ilo и предни предавки, а по-късно с бензинов мотор Sachs и предни и задни предавки, след това Briggs & Stratton. Днес сеялки СЕМБДНЕР са оборудвани с двигатели Honda.

В момента портфолиото на компанията, освен сеялки и редосеялки за зеленчукови градини, включва още моторни валяци, аератори и скарифатори.

SEMBDNER предлага „Доживотно обслужване“, поддръжка и резервни части за всички свои градински машини, дори за техника на 40 и повече години.

13

продукти

SKIL

SKIL

SKIL са производители на висококачествен холандска градинска, строителна, дървообработваща и измервателна техника.

https://www.skiltools.com/

7

продукти

SOLA

SOLA

Марката SOLA е висококачествен австрийски производител, който предлага широк асортимент от надеждна и качествена измервателна техника, ролетки, нивелири, линейни лазерни ролетки и много други.

https://www.sola.at/global-en

5

продукти

SOLLEO

SOLLEO

SOLLEO е професионална марка, която се специализира в производството на качествени моторни и електрически машини за рязане на дърва и много други.

1

продукти

SOLO

1

продукти

SOLO by AL-KO

SOLO by AL-KO

SOLO by AL-KO предлага висококачествена градинска техника на изгдони цени.

http://www.al-ko.com/de/solo-by-alko

64

продукти

SONNIGER

3

продукти

SPACE GRILL

1

продукти

SPARKY

SPARKY

SPARKY е качествена марка, която предлага голямо разнообразие от професионална техника и инструменти за любителска и професионална употреба.

http://sparky.eu/

42

продукти

SPERONI

SPERONI

SPERONI е качествена италианска марка, произвеждаща електрически и моторни помпи за вода, който се характеризират с висока производителност, здравина и дълъг експлоатационен живот.

http://www.speroni.it/public/en/

0

продукти

SPIDER

SPIDER

Чешката фирма Spider създаде уникални косачки за работа по големи наклони, управляващи се с дистанционно управление. Професионалните косачки са подходящи за употреба от общини, хотели, комплекси, около реки и т.н. Тревокосачките имат вградени лебедки за улеснена употреба.

http://www.slope-mower.com/

4

продукти

STANLEY

STANLEY

STANLEY е качествен американски производител за електрически и акумулаторни инструменти, измервателна техника, осветителни тела, инструменти за боядисване и много други.

https://www.stanleytools.com/

30

продукти

STEINEL

STEINEL

STEINEL е висококачествен производител на осветителни тела, който са подходящи за лична и професионална употреба.

https://www.steinel.de/en/home/?lang=0

0

продукти

STIGA

STIGA

STIGA е швейцарска марка, която предлага голямо разнообразие от градинска и лека строителна техника, аератори, косачки за трева, дробилки за клони, мотофрези, мотоблоци, ножици за жив плет и моторни и електрически резачки и много други.

http://www.stiga.com/

20

продукти

STIHL

214

продукти

SUBARU

SUBARU

SUBARU е качествена японска марка, специализирана в производството на генератори, двигатели и помпи за вода.

http://www.subarupower-global.com/

31

продукти

SUBLINE

SUBLINE

SUBLINE е качествена марка предлагаща голямо разнообразие от висококачествени електрически и моторни помпи за вода.

http://www.subline.com/

0

продукти

SUMEC

SUMEC

SUMEC е китайска марка, произвеждаща висококачествени двигатели и генератори за ток.

http://en.sumec.com/

1

продукти

SUZUKA

6

продукти

TARAL

0

продукти

TAYOSAN

1

продукти

TECNOMEC

TECNOMEC

Марката TECNOMEC е качествен производител на заваръчна техника и компресори за любителска и професионална употреба.

http://www.tecnomec.es/index.html

14

продукти

TEXAS

TEXAS

Марка TEXAS предлага широка гама уреди и голямо разнообразие от модели.

https://www.texas-garden.com/en/

25

продукти

TITAN

TITAN

TITAN е качествен производител на снегопочистваща техника, моторни и електрически снегорини, инвентар и аксесоари.

1

продукти

TM INOX

TM INOX

TM INOX е висококачествен български производител, специализиран в производството на винарско оборудване и машини за малки винарски изби.

http://www.tminox.com/en/products.html

13

продукти

TOPMASTER

TOPMASTER

TOPMASTER е надежден и качествена марка, която произвежда професионална строителна техника и инструменти.

4

продукти

TORO

TORO

Марката TORO се характеризира с качество, надеждност и ефективност, предлага голямо разнообразие от градинска техника, косачки за трева, храсторези, ножици за жив плет, аератори, моторни и електрически тримери, снегорини и уреди за засмукване и обдухване.

https://www.toro.com/en/

14

продукти

TOSAI

1

продукти

TRAEGER

5

продукти

TROTEC

14

продукти

TYROLIT

TYROLIT

Марка TYROLIT е качествен производител на електрическа и моторна строителна техника и инструменти.

http://www.tyrolit.co.uk/

4

продукти

UMBRA POMPE

1

продукти

VIKING

VIKING

Марка VIKING предлага голямо разнообразие от инструменти и машини за градината.

https://www.viking-garten.de/

8

продукти

VILPIN

VILPIN

VILPIN е професионална марка, която предлага широк асортимент от моторни и електрически помпи за вода.

http://www.vilpin.com/index.html

0

продукти

VIPER

27

продукти

WACKER

WACKER

WACKER NEUSON е качествена марка произвеждаща строителна, градинска и почистваща техника подходяща за лична и професионална употреба.

http://www.wackerneuson.us/en/home/

0

продукти

WEBER

23

продукти

WILO

WILO

Висококачествената марка WILO предлага широка гама от първокласни помпи за вода, потопяеми помпи, сондажни помпи, центробежни помпи, дренажни помпи, хидрофорни помпи и много други.

http://www.wilo.com/de/home/

9

продукти

WOLF GARTEN

WOLF GARTEN

WOLF GARTEN е професионална марка която се е доказала с производството си на първокласна градинска техника като косачки за трева, електрически и моторни тримери, снегорини, ножици за жив плет, електрически и моторни градински инструменти и много други.

https://www.wolfgarten-tools.co.uk/

37

продукти

YODER SMOKERS

9

продукти

КРАМЕКС

0

продукти

НЕВА

НЕВА

НЕВА е производител на градинска техника, мотофрези, мотоблоци и мотокултиватори.

http://www.motoblok.ru/ru/

8

продукти

Нови продукти

Най-продавани

Новини

Нашите партньори

      

Коледжиков ЕООД
BG103000896
Адрес на регистрация: гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон)
Адрес за кореспонденция:
гр. Варна, ул. Васил Петлешков 12 (До Технически университет Варна и 10-ти пощенски клон), п.к. 171
Email: office@kol-bg.com
Тел: 052 303 590 ; 02 920 1002 ; 0888 526 133

Върни До Горе